Marianne


041013

2013/10/04

DSC_0551

takki - Vila
neule - kirppis
legginsit - kirppis
kengät - kirppis
kello - kirppis

DSC_0838 
DSC_0662 
loka-004 
DSC_0669 


Tänään puin päälleni oikeastaan vaan kirppislöytöjä... Ei kyllä ollut mikään tarkotus, mutta mukava asu saatiin kyllä näinkin aikaan. Tuossa muutama postaus takaperin löydetty valkonen neule kirjailulla osottautui kyllä täydelliseksi päivän pelastajaksi. Tämä on niin pehmeä ja lämmin! Jotta asuun saatiin vähän eloa, niin tuli hieman leikittyä noiden legginsien suhteen. Miusta toimii yllättävän kivasti. Myös nahkalegginsit olis ollut vaihtoehto, mutta halusin näitä ehdottomasti kokeilla. Kolahtaako tämä asu teihin?

Sitten iso kiitos kaikille, jotka neuvoivat ja antoivan vinkkejä tuon flickrin suhteen. Nyt on tili tehty! Kuvien lisääminen postukseen on yllättävän helppoa, joten nyt saadaan parempi laatuisia kuvia taas blogiin! Jee! Meinasin vielä yhden postauksen aiheesta kirjoitella. Siinä haluan näyttää teille lukijoille, kuinka paljon kuvien laatu todella muuttuu.

-Marianne- 

6 kommenttia:

 1. Ootko koskaan harkinnu mallin töitä? :) oot tosi kaunis kaikissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole :) Veikkaisin vahvasti, että se ei olis miun maailma, sillä viihdyn paremmin kameran toisella puolella :) Kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista
 2. Oi miten täydellinen asu <3 Oon ollut vähän epäileväinen samettilegginssien suhteen mutta saat ne näyttää perhanan hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki vähän epäilin aluks, mutta hyvin yllättävän hyvin ne toimii :)

   Poista