Marianne


051013

2013/10/05

DSC_0065 


Sama kuva. Flickr vs. Blogger

Monissa blogeissa on viime aikoina ollut puhetta, että blogger todella huonontaa kuvien laatua kun tänne blogin puolelle niitä ladataan. Tämä oli syy myös sille miksi perustin Flickr tilin. Ihan kiinnostuksen vuoksi ajattelin koittaa, kuinka suuri tuo ero on joten latasin saman kuvan molempien kautta blogiin. Pakko sanoa, että järkytyin. Odotin ihan pientä eroa, mutta erohan on hurja! Blogger muuttaa kuvat selvästi harmaammiksi ja lisää kontrastia, joten kuvien pehmeys häviää. Tässä vielä muutama kuva vertailuksi. Ylempi on Flickrin ja alempi Bloggerin.

Oletteko te huomanneet tätä eroa tai onko muilla bloggaajilla ollut samanlaisia ajatuksia/ongelmia?

 
loka 

DSC_1816 


-Marianne-

6 kommenttia:

 1. Joo mä olen huomannut saman ongelman ja pitäisi alkaa lataamaan kuvia jotain muuta kautta. Photobucketia olen käyttänyt, mutta se menee tosi helposti täyteen, jonka jälkeen kuvat katoaa blogista ja se vasta rasittavaa onkin :/ Pitäisi varmaan ottaa tavaksi käyttää eri tilejä vuorotellen tms.. Jotenkin vaan blogger on helpoin, mutta on kyllä alkanut ärsyttää viime aikoina se miten kuvien laatu kärsii ihan mielettömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger oli miunkin mielestä helppo, nii en siks jaksanut rueta vaihtamaan, mutta nyt olen tyytyväinen. Tonni Flickriin mahtuu vielä todella paljon kuvia, nii uskosin että tila ei tule loppuumaan useisiin vuosiin :)

   Poista
 2. wow en tiennytkään eron olevan noin suuri o: bloggaajana alan varmaan itsekkin ladata kuvat flickrin kautta! Tää oli muuten hyödyllinen postaus, en olisi tajunnut eroa ilman tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huvikseen halusin tämän vertailun tehdä, mutta tästähän olikin paljon hyötyä. Toivottavasti auttoi

   Poista
 3. http://hermannimindrape.blogspot.fi/2013/10/niksi-hermanni-parempia-kuvia.html
  Mä koin tän hyödylliseks, vaikka ite oonkin käyttäny flickriä jo kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosta linkistä, toikin auttaa vissiin paljon!! :) jos joskus rupee laiskottamaan ja siirryn flickristä bloggeriin niin sitten pitää tehdä noin :) kiitos vinkistä :)

   Poista