Marianne


131013

2013/10/13

DSC_0332_edited-1 

 Eilisen illan asusta ei tullut otettua kunnon asukuvia, mutta halusin asun kuitenkin teille jakaa niin sitten mennään tällä kertaa tälläsen kuvan avulla. Päällä oli tosiaan tuo kirpparilta löytynyt naruolkaintoppi ja sen kaverina sitten ihan tavalliset mustat pillifarkut. Kengät olivat sitten ihan uudet, löysin ne eilen kirpparilta kahdella eurolla! Oikestaan asu oli aika yksinkertainen, mutta silti pidin siitä todella paljon. Ihanan simppeliä, mutta tuossa topissa on vain sitä jotain!

Sitten vähän asiaa blogin ulkoasusta. Oon koittanu muutta fontteja jo jonkin aikaa, mutta asiasta ei oo tullut yhtään mitään... Nyt vklp päätin sitten hoitaa homman ja vaikean kauttahan se tapahtuikin. Koko blogin ulkoasu piti muokata täysin uusiksi, jotta sain nämä pienet muutokset tehtyä. Jätin blogin aikalailla saman näköiseksi kuin ennen, mutta koska kokeilin muutamia uusia ulkoasuja, niin nyt kyllä houkuttelisi tehdä vähän radikaalimpia muutoksia... Katsotaan jääkö haaveeksi vai toteutanko ne. Ajattelin kohta kuitenkin kirjoittaa postauksen uusista vaihtoehdoista, niin näätte mitä olen suunnitellut ja saatte kertoa mielipiteenne.

Ainiin! Terkut sinulle ihanalle lukijalle, joka tulit minua eilen moikkaamaan Kerubissa! Ihana välillä nähdä teitä lukijoita ihan kasvotusten.

-Mariane-

6 kommenttia: