Marianne


151013

2013/10/15

DSC_0548_edited-1 
Kaksi vuotta on kyllä vierähtänyt nopsaan. Sen kunniaksi piti päivittää ulkoasu uusiksi ja tehdä muutamia pieniä muutoksia. Hyvää syntymäpäivää NEVAEH!

Parasta tässä on kuitenkin se, että te ihanat lukijat olette seuranneet blogia, piristäneet ihanilla kommenteilla ja antaneet vinkkejä elämään. Synttäreiden kunniaksi haluaisinkin kuulla teiltä, kuinka olette blogia päätyneet lukemaan? Toivoisin, että kaikki vaivautuisivat jotakin kirjottamaan, sillä olisi todella kiva saada pientä yhteenvetoa, miten ollaan saatu tämä porukka kasaan.

Kiitos kaikille teille!

-Marianne-  

35 kommenttia:

 1. en muista mistä löysin tän, mutta aloin seuraamaan tätä kun tää blogis on niin ihana ja aito <3 yks lemppariblogeistani! :)

  VastaaPoista
 2. OnneaONNEAonneaONNEA kaks veelle ;) En kyllä muista mistä tänne olen päätynyt, mutta ei ole tarvetta poistuakkaan. Kiitokset kivasta blogista!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana tämä uus ulkoasu! Tykkään :) Niin ja onnittelut blogille synttäripäivästä!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea kaksivuotiaalle! Löysin tänne vasta kesän aikana, en ole ihan varma mistä, mutta veikkaisin Indiedays Inspirationia. Ja hyvä, että löysin, sillä tykkään blogistasi kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, että uusia lukijoita on kesän aikana tullut ;) Tervetuloa ja kiitos kommentista :)

   Poista
 5. Onnea! Hieno blogi ja kiva että päivität usein. Harrastan myös yleisurheilua ja en muista miten löysin blogisi, mutta yhteisen harrastuksen takia blogi jäi kiinnostamaan.

  VastaaPoista
 6. Siun valmentajan nettisivujen kautta eksyin tänne, hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 7. Onneks olkoon :) En muista yhtään et mitä kautta tänne löysin ko oon seuraillu jo pidemmän aikaa :) ja just yleisurheilujuttujen takia kiinnostuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) pitänee siis urheilusta koittaa kirjoitella :)

   Poista
 8. hmm. ei oo edes kauaa kun sun blogin löysin ja siltikään en muista että mistä :D perus blogiselailuja varmaan, mutta koukkuunnuin. laadukkaat kuvat ja ihana tyyli, ei se muuta tarvitse <3

  -Maria

  VastaaPoista
 9. Onnittelut 2-vuotiaalle! Entisenä yleisurheilijana päädyin blogiisi lehtijutun kautta. Todella hyvä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) lehtijutn kautta?! Oliko kysessä kotiseutu-uutisten juttu? :)

   Poista
  2. Taisi olla Karjalan Heilissä alkukesästä. Blogisi vei heti mukanaan :) Mukava oli kesän mittaan seurata urheilumenestystäsi.

   Poista
 10. Onnittelut! Tää on aivan ihana tää ulkoasu:):)

  VastaaPoista
 11. Kuten moni muukin niin yleisurheilun kautta, luin valmentajasi nettisivuja ja sieltä bongasin blogisi osoitteen! :) Ihana blogi sulla!! :)

  VastaaPoista
 12. blogin löysin cosmopolitanin kautta kerran kun töissa oli tylsää....:D ja sille tielle olen jäänyt:D

  VastaaPoista
 13. Olit jakannut linkin facebookissa ja siitä päädyin lukeen tätä blogia.

  VastaaPoista
 14. kuviesi takia aloin seuraamaan. varsinkin kun silloin ennen muinoin niitä oli muitakin kun pelkkiä asukuvia. mutta nyt sitten olen jumiutunut tänne vaikka asukuvat ovatkin vallanneet. kirpparilöydöistä myös luen mielelläni sillä asun itsekin joensuussa ja olen yrittänyt ruveta käymään kirppareilla enempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti palautteesta :) Voisin koittaa jatkossa myös muita kuvia ottaa, mutta millasia? Vinkkejä, apua ja ideoita :) Kiitti ihanasta kommentista :)

   Poista
  2. Niitä taisi olla ihan kaikesta, luonnosta, hevosista, yksityiskohdista. Sinulla on hyvä silmä kuvaamiselle!

   Poista
  3. Okei :) laitetaan korvan taakse:D kiitos ideasta

   Poista
 15. Näin asukuviasi jossain, ja niiden takia jäin seuraamaan. Ihan kaikista seuraamistani blogeista juuri sinulla on se tyyli, joka eniten miellyttää silmiäni :) Voisin laittamistasi asuista kuvitella pukevani päälleni varmaan sellaiset 98% :D Jatka samaan malliin! :)
  -Suvi

  VastaaPoista