Marianne


191013

2013/10/19

DSC_1239
neule - H&M
hame - BikBok
clutch - kirppis
kengät - kirppis

DSC_1379
loka-017
DSC_1181
DSC_1225 
 Ensimmäiset lumiset asukuvat tälle "talvelle". Vai voiko vielä puhua talvesta, nimittäin miulla on vahva veikkaus, että noi lumet sulaa vielä pois. 

Tänään piti kyllä kahdesti miettiä, että mitä ihmettä sitä päällensä laittaa, kun tuolla on lunta! Ei se lumi sitten vaikuttanutkaan pukeutumiseen. Teki mieli laittaa hame, niin miehän laitoin :) Olihan se toisaalta aika arvattavaa, sillä mainitsin jokunen aika sitten, että pukeutuminen menee aina väärinpäin noiden säiden kanssa. Kun on lämmin niin puetaan neuleita ja sitten pakkasilla halutaan käyttää hameita... En kuitenkaan tänään tuossa asussa paleltunut, sillä oleskelin pääosin sisätiloissa.

-Marianne- 

10 kommenttia:

 1. No jopas siellä on korkeet nietokset! Niin ja todella kiva asu!

  VastaaPoista
 2. LUNTA!!! Ihana asu, taas. Sulla onniin upee tyyli <3

  Janina
  - crushonfash-style.blogspot.fi -

  VastaaPoista
 3. musta on tullu ihan sun vakikommentoija.. uups :D mutta ihana asu (taas!) ja vitsi, ihan hassua kun lunta ! Täällä tänään oleilin osan päivästä toppi päällä... paleltuminen toteutuu siis keskiviikkona kun kone laskeutuu Suomeen.. hrr :D

  -Maria

  ps. ihanat leijailevat lumihiutaleet näissä kuvissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun on tollainen vakiokommentoija! :D Voi että kun olen kateellinen! Varaahan sitten lämpimästi vaatetta kun takaisin tulet :)

   Poista
 4. mulla on muuten ihan sama! Kun on kylmä, lähen kouluun t-paidassa, heitän matkalle vaan takin päälle ja palelen luokassa, mutta kun on vähänkin lämpimämpi nii laitan jonkun villapaidan ja hikoilen sitten kun porsas, hahaha :Dd mutta tykkään ihan sikana tyylistäs, vaikka se onkin hieman erilainen kun mun oma, mutta siitä saa niin paljon inspiraatioo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan sama! Tuota juuri tarkotinkin!! Kiitos :)

   Poista
 5. Vau sulla on ihana blogi! Siis apua nää kaikki kuvat ja tekstit on ihan täydellisiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Kiia! :D Ihanaa saada tällänen kommentti! Tervetuloa lukemaan!

   Poista