Marianne


201013

2013/10/20

DSC_1390
DSC_1446
DSC_1420 
Joku ihana lukija kyseli vähän aikaa sitten, että voisinko laittaa blogiini muitakin kuvia kuin asukuvia. Pakkohan se on myöntää, että ennen blogissa oli aika paljon enemmän muitakin juttuja, mutta viimeaikoina asukuvat ja tyylijutut ovat päässeet valloittamaan blogin melkein kokonaan. Tuosta kommentista innostuneena olen koittanut keksiä muutakin kuvattavaa. Helppoahan se ei ole ollut, mutta onneksi Neera on ollut inspiraation lähteenä. Tai no, kameran uhrina.

Toivotaan siis, että blogi ei täyty vain kissakuvista :) Yritän kovasti keksiä muutakin kuvattavaa ja hieman erilaisia ratkaisuja tehdä arkisten postauksien tilalle, mutta myös vinkkejä otetaan vastaan! Kaikki kuvausehdotukset ovat siis enemmän kuin tervetulleita.

-Marianne- 

10 kommenttia:

 1. todella kaunis kissa!!:) ihanan herkkiä kuvia

  http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :) Ota joskus kamera mukaan treeneihin ja kerro vaikka miten treenasit sillä kerralla? Tai tee asukuvia myös treenikamppeet päällä? :D Täällä yksi urheiluhullu antaa ehdotuksia...:)

  VastaaPoista
 3. Vaikku kuvia teijän perheen kaikista eläimistä.

  VastaaPoista
 4. Hahaa, sehän oiskin hauska: asu- ja kissablogi :D

  VastaaPoista
 5. Täällä yhden tulevan kissamummon sydän suli täysin, alan harkita ehdottomasti kissa/koira- & tyyliblogin perustamista :D

  VastaaPoista