Marianne


271013

2013/10/27

DSC_2044 

Viikonloppu on mennyt vähän eri fiiliksissä kuin yleensä. Olen jollain tavalla tottunut siihen, että viikonloppuisin on aikaa rauhoittua ja kerätä voimia tulevaan viikkoon. Tämä viikonloppu on kuitenkin mennyt aikalailla maanantain ja tiistain tentteihin lukiessa. Miulla olis vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa postattavaakin, mutta tuntuu, että on pakko vain lukea, lukea ja lukea. Toivottavasti ymmärrätte tämän. 

Eilen käytiin kuitenkin opiskeluporukalla hieman tuulettumassa, sillä lukeminen nyt viikonloppuna on vissiin tuottanut muillekin hankaluuksia. Pieni hauskanpito ei ehkä ollut se fiksuin veto, koska tänään on taas luettava. Tai noinhan sen kuvittelisi menevän. Olen tänään kuitenkin ollut ihmeellisen energinen ja suunnitelmissa olisi kerrata toinen tenttialue, kirjoittaa ruotsin aine ja lukea toisen tentin käsitteitä. Tekisi mieli käydä myös kirpparilla ja kirjoitella postauksi tänne blogiin. Katsotaan mihin venyn.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

-Marianne-

4 kommenttia:

 1. Onko siun aplesi näyttö kestännyt miten hyvin eli siis ei ole näytön lasi menny rikki tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iPadi on miulla kohta vuoden ollu ja hyvin on kestänyt :D Oon vaan tosi tarkka noiden suojakuorien kanssa, että jos putoo nii ei hajoo :D

   Poista
  2. Kovin pitkään ei oo vielä käytössä ollut mutta hyvin on kestänyt. Suojakuoret on päällä koko ajan ja laukussa pidän vielä suojapussissa :)

   Poista