Marianne


051113

2013/11/05


 Viime päivät ovat sisältäneet hurjan aikaisia herätyksiä ja piirtämistä. Eilen kello soi 4.15 sillä juna lähti viiden jälkeen tänne Kouvolaan. Koko päivä menikin pääsykokeissa piirtäessä. Väsytti aika kamalasti, sillä tulokset jatkoon päässeistä tuli vasta vähän enne ilta seiskaa. Kannatti kuitenkin odottaa, sillä pääsin jatkoon! 

Tänään sain nukkua onneks vähän pitempään, jopa puol seiskaan asti! Siitä sitten autolla Kouvolaan ja taas piirtämään. Huomenna edessä on vika päivä, jonka jälkeen pääsee kotiin huilaamaan.  Pitäkäähän miulle peukkuja!

-Marianne-
 

16 kommenttia:

 1. Onko tullu jotain muutoksia opiskelu juttuihin? En oon kauheen perillä pitkän tauon jälkeen tän blogin jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole muutoksia, mutta hain opiskelemaan Kouvolaan designer-stylistiksi sillä muotipainotteinen ala kiinnostaa kovasti! Tänne ei voinut hake vielä keväällä, sillä ala alkaa tammikussa jos sinne pääsee :)

   Poista
 2. Apua multa on ihan mennyt ohi tää päästkoejuttu?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon siitä joskus ohimennen nopsaan maininnut :) tänne on haku oudosti vain syksyisin nii se voi johtua siitäkin :)

   Poista
 3. onnea kovasti kokeisiin :) toivottavasti pääset!

  VastaaPoista
 4. Jos pääset, niin jätätkö mantsan opiskelun? Mitä tuo designer-stylisti tarkemmin tarkoittaa, erityisesti mihin tuo designer viittaa?

  VastaaPoista
 5. Jätän mantsan jos tonne pääsen :)
  Miun ymmärtääkseni tuola ruetaan opiskelemaan vaatetus-, tekstiili- ja sisustus painotteisesti :) Tällänen tarkka määriteltä löytyy sitten taas koulunsivuilta: Designer-stylisti perehtyy muodin ja sisustuksen historiaan, tyyleihin sekä ajan trendeihin ja oppii tulkitsemaan tyyli- ja muotimaailman sosiaalisia viestejä visuaaliselta, esteettiseltä ja toiminnalliselta kannalta. Keskeistä opinnoissa on eri asiakasryhmien tuntemus sekä asiakaslähtöiset toimintamallit. Ohjelma sisältää myös yritystoiminnan ja markkinoinnin opintoja.

  VastaaPoista
 6. KÄÄK OMG, varmaan naapurit kuuli kun huusin ton ..... mä meinaan tässä vasta tajusin, että istuin sua vastapäätä tuol kokeissa :-------D !!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIIIIIKKKSS!! Niin muuten istuttii :) Aivan huippu juttu!

   Poista
  2. siis mä oon selannu sun blogia pariin kertaan, mutten niin paljon et kasvot ois jääny hyvin mieleen! En siis tajunnu yhtään siel koululla!!! :-D Nyt eksyin tänne taas ja aloin kattoo kuvia että WTF ja teksteistä sit lopullisesti paljastu, hahah :-)

   Poista
  3. No miun on kyllä pakko kans myöntää, että näytit jollain tavalla tutlta, mutta en vaa tienny miks :) miekin vissii teidän blogiin joskus eksynyt :D hih

   Poista
  4. hehe, kui hassua ! :-D mite meni tehtävät sulla?

   Poista
  5. Eikös :) ihan kai ne hyvin :) paha etukäteen sanoa. Se vika tehtävä oli tosi kiva ja tykkäsin siitä älyttömästi :D mites siulla meni?

   Poista