Marianne


121113

2013/11/12

 

Blogiini on viime aikoina tullut mukavasti uusia lukijoita. Aivan huippu juttu! Kiitos ja tervetuloa! Silti miusta tuntuu, että viime viikkojen aikana bloggaaminen on hieman tökkinyt. En tiedä johtuuko se stressistä ja pimeydestä vai mistä. En kuitenkaan jaksa tulla päivittelemään enää niin usein kun kesällä. Toisaalta, aikaakaan ei ole niin paljoa. Olen huomannut kuitenkin tämän saman ongelman joka syksy, joten vanhasta kokemuksesta osaan sanoa, että se on ohimenevä vaihe. 

Olen yrittänyt kirjoitella satunnaisesti jonkinlaisia kuulumisia blogiin, jotta ei mene ihan kuvapainotteiseksi. Nyt ajattelin kuitenkin purkaa näitä kuulumisia hieman tavallista enemmän, sillä elämässä on ollut asioita jotka ovat saaneet miut miettimään. Mitään suurta ja mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut. Arki on rullannut omalla painollaan, vaikkakin välillä vaatinut hieman ylimääräistä ponnistelua.Viime viikon alun vietin pääsykokeissa Kouvolassa ja loppuviikko meni töissä sekä omaa elämää eläessä. Alkuviikko sai minut kuitenkin hieman hämilleen, sillä tajusin, että voisin päästä opiskelemaan alaa, joka todellakin inspiroi minua. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen. Miulla on elämä täällä, Joensuussa. Pääsykokeiden tulokset tulevat tämän kuun lopussa, joten mikään ei ole vielä varmaa. Jos pääsen Kouvolaan opiskelemaan, niin päätös lähtemisen suhteen tulee olemaan todella vaikea, sillä vastakkain on kaksi täysin erilaista maailmaa. Toisaalta, opiskelupaikka ei ole vielä varma, joten olen päättänyt jättää asian hautumaan.

-Marianne-

12 kommenttia:

 1. mulla sama vaihe menossa blogin kanssa, ei tee mieli postata mutta sitten kuitenkin haluan :Ddd

  VastaaPoista
 2. Kuvien lisäks on aina kiva lukee ees vähän kuulumisia, se tuo ihan erilailla "syvyyttä" tähän blogiin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon :) mie yritän aina jotain satuilla niin saatte sisältöä monipuolisesti :)

   Poista
 3. Mulla kans jotenkin blogi-inspiraatio ollu hukassa... asuja haluis kuvata mutta flunssaisena ja pimeässä vesisateessa ei oikein innosta.. eiköhän tää ohi mene taas.. mutta "hyvä" kun on muitakin kohtalotovereita :)
  tsemppejä ja haleja sinne pohdintoihin ! tulevaisuusjutut on kyllä harvinaisen stressaavia ja aiheuttaa mietintäpanikointia !!

  <3Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samojen ongelmien kanssa painitaan, mutta onneks nää syksyt menee vielä ohi :)

   Poista
 4. Sun blogi on kyllä ihana, en yhtään ihmettele että on tullut uusia lukijoita :)

  VastaaPoista
 5. Voi toivottavasti uskallat ottaa ja lähteä jos ala on unelmasi! Ei tartte sitten mummona katua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, valitettavasti asia ei ole niin yksinkertainen

   Poista
 6. Oi kun sun blogi vaikuttaa ihanalta! Jäänkin seuraileen :-)

  VastaaPoista