Marianne


221113

2013/11/22


Ehkä en olekaan ihan toivoton tapaus tuon piirtämisen suhteen. Nämäkin luonnokset osoittivat, että jotain miun on pakko osata, sillä tänään tuli Kouvolan tulokset. Ja hih! Arvatkaas??!! Miut valittiin sinne! 

-Marianne-

12 kommenttia:

 1. OnneaGrattis!! olet kyllä ansainnut paikkasi!! emme ole muuten saaneet nähdä täällä blogin puolella näitä sinun taideteoksiasi, joten minä ainakin hyvin mielenkiinnolla odotan niitä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :D Pitääpä pistää korvan taakse :D Olisin kyllä halunnut laittaa niistä pääsykoetöistä kuvia, mutta en älynnyt ottaa niitä, sillä puhelimen käyttöä ei oikein katsottu hyvällä testitilanteessa :D Mutta jatkossa jos tulee piirreltyä yms niin laitan sitten :)

   Poista
 2. Jee hyvä!! Onnea!! Ajattelitko nyt sitten muutta sinne Kouvolaan? Alkaako se koulu siis joulun jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan paikan vastaan, mutta en vielä ole päättänyt aloitanko opinnot nyt tammikuussa vai vuoden kuluttua :)

   Poista
 3. Moi! Mikä oli tämän alasi nimi? :) pystyykö siyä opiskelemaan muuallakin kuin kouvoladda? Ja miksi juuri kouvola?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse on muotoilusta ja suuntaudun designer-stylisti puolelle. Miun mielestä kouvola on ainoita paikkoja helsingin ja rovaniemen lisäks missä tätä kyseistä alaa voi opiskella

   Poista
 4. Onneksi olkoon!! Onnea ja motivaatioita uuteen opiskeluun ja toivottavasti pääset kehittymään juuri niin pitkälle kuin tahdot. Isojen uusien juttujen alku on aina hienoa :) Hienoa, olet juhlasi ansainnut! Nyt vain päiväunia piirtelemään varastoon laatikkoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! Ihanaa ku siellä ruudun toisella puolella on näin kannustavia ihmisiä! <3

   Poista