Marianne


131213

2013/12/13


Viimeisestä kirpparikierroksesta oli ikuisuus, joten eilen käytiin asiaa korjaamassa. Vaikka pieni kirpparikatko olikin, niin kaikkea mukavaa tuntui löytyvän niiden edestä. Näiden vaatteiden lisäksi löysin myös astiaston ja yhden söpön laukun. Toivottavasti Kouvolassa olisi myös hyviä kirppareita, sillä Joensuun Valinta kirppistä tulee muuten liian kova ikävä. 

Tällä hetkellä miun vaatekaappi elää suurta muutoksen aikaan. Olen huomannut, että kaipaan sinne enemmän klassikoita ja yksinkertaisempia vaatteita. Tyylini on päässyt muuttumaan melko paljon viimeisen vuoden aikana. Myös hamevarastot ovat kasvaneet huimaa vauhtia. Tämän muutoksen takia olen varannut kirpparipaikan, josta ilmoittelen vielä erikseen. Pitäähän vaatteita karsia tulevan muuton takiakin.

1. Musta paitapusero 4e, Bershka
2. Helmikoristeltu toppi 2e, Lindex
3. Lyhyt paita 3e, H&M
4. Hame 4e, merkistä ei tietoa

-Marianne-

6 kommenttia:

 1. Tyylisi evoluutio (vaikka vuoden tai pitemmänki ajan kuluessa) postaus voisi olla mielenkiintoinen! :)

  VastaaPoista
 2. Kouvolasta löytyy kivoja kirppareita. Keskustassa on Kylähullu, ja Kuusankosken alueelta taitaa löytyä parikin kehuttua kirpparia. Sitten on toki Fidaa tms :)

  VastaaPoista
 3. Hah, tiedän tunteen :D Mulla on suunnilleen joka 6kk välein sellainen tyylin uusimiskausi ja tuntuu että suurin osa vaatekaapista menee vaihtoon! Sun pitää ehdottomasti aina täällä käydessäsi käydä valintakirppiksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) pitää pitää, ei sitä kokonaan voi jättää unholaan :)

   Poista