Marianne


161213

2013/12/16


Teetä, suklaata ja sisustussuunnitelmia!

Kouvola-asiat alkavat olla aika hyvin mallillaan. Muuttoon on reilu pari viikkoa aikaa. En ole vielä lyönyt lukkoon "virallista" muuttopäivää, mutta heti tammikuun alussa olisi kuitenkin tarkotus suurimmat tavarat uuteen asuntoon raahata. Opiskelut alkavat sitten tammikuun 7. päivä. 

Asunnosta en ole teille vielä edes kertonut, mutta sellanen miulla on jo! Kävin viime viikolla yhtä katsomassa ja kirjoitettiinkin sitten vuokrasopimus samantien. Kysessä on yksiö keskustan läheltä. Nyt kun asunto on olemassa, niin olen kovasti suunnitellut mitä kaikkea sinne haluan/vien kotoa. Muutamia kivoja hankintoja on jo tehty, mutta joulupyhien jälkeen olisi vielä tarkoitus pistäytyä Ikeassa. Yritän kuitenkin löytää mahdollisimman paljon kaikkia kivoja sisustusjuttuja kirppareilta ja kierrätyskeskuksista, joita uudistamalla saisin asunnosta itseni näköisen. 

-Marianne- 

6 kommenttia:

 1. Saako udella että paljon Kouvolassa on yksiön vuokra?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mie nyt olen selvitellyt niin 350-550e/kk suunnilleen. Miulla tossa on 400

   Poista
 2. Mites siun yleisurheilun käy paikkakunnan vaihdoksen myötä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisurheilu jatkuu! Treenaan Kouvolassa mahdollisimman samalla tavalla kuin Joensuussa, mutta pyrin käymään Joensuussa tekemässä tekniikkatreenit

   Poista
  2. Tietääkseni kouvolassa ei ole yleisurheilu hallia? :O

   Poista
  3. Joo, ei olekaan :( mutta juoksusuora löytyy ainakin jäähallilta

   Poista