Marianne


221213

2013/12/22


Vuoden 2013 aikana on tullut aika monet asukuvat nappailtua. Halusin jonkinlaista kollaasia näistä asuista laatia ja valitsin omat lemppariasuni tähän kollaasiin. Silti näitä on vielä aika suuri joukko, joten pistäkäähän kommenttia kehiin ja kertokaa mikä on juuri se teidän lempiasunne? Tai top-5! 

Oma Top-5 listani näistä asuista on: 17, 20, 11, 4 ja 9.

Miulta pyydettiin myös postausta, jossa kerron kuinka tyylini on muuttunut viimeisen vuoden aikana. Näissä kuvissa on aika hyvin havaittavissa tyylini kehittyminen/ muuttuminen. Tämän vuoden suurin läpimurto tyylissäni on ollut ehdottomasti hameet! Vuosi sitten vaatekaapissani taisi olla vain pari maksihametta, mutta nyt hameita on kasaantunut vino pino! Toinen asia, joka on omaan silmääni pistänyt on pukeutumisen oma suunta. Vaikka asukokonaisuudet ovat muuttuneet yksinkertaisemmiksi ja "vähemmän on enemmän", niin koen pukeutuvani enemmän vaatteisiin joista itse pidän. Olen oppinut ostamaan vaatteita, joita haluan käyttää ja joista pidän. Turhia heräteostoksia tulee tehtyä harvemmin. Tämä koskee etenkin trendejä. Haluan pukea päälleni kokonaisuuksia, joista itse pidän välittämättä muiden mielipiteistä. 

Oletteko te huomanneet jotain suuria muutoksia tyylini suhteen viimeisen vuoden aikana?

-Marianne-

19 kommenttia:

 1. 4,6,7,10,12
  Noi on mun lempparit.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Mun lemppareiksi nousee ehdottomasti 2, 6 ja 12 :) Olisi mahtavaa nähdä sulta postauksia, joissa näyttäisit miten itse yhdistäisit jonkin trendivaatteen/trendin. Niinkuin esimerkiksi Costumessa on se osio jossa laitetaan bloggaaja yhdistämään jokin uusi trendi :) Olisi mahtavaa nähdä kuinka itse yhdistäisit asioita, kuten vaikka jos ostat jonkin kauan himoitsemasi vaatteet, tai koota muiden antamaan inspiraatiota samaa postaukseen jonkin asian ympärille. Selitin varmaan vaikeasta, mutta toivottavasti tajusit mun pointin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :D Kiva idea, pitänee joskus kokeilla :D

   Poista
 3. lempparit ylivoimaisesti: 9 ja 17 !! :) ihanat <3

  VastaaPoista
 4. 2 11 ja 13 on ihanimmat, vaikka kaikkihan nää kyllä on! :D

  VastaaPoista
 5. Mun lempparit on nelonen ja seiska :)
  Ehkä susta on tullu rohkeempi pukeutuja. Vaikka oothan sä koko blogin ajan ollu :D Susta on tullu suuren maailman pukeutuja, voisit hyvin mennä manhattanin kaduille ja muotireportterit ottais susta kuvia :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miusta on varmaan tullut jollain tapaa rohkeampi :) hahaa, kiitti :D

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mistä on tuo ihana keltainen laukku kuvasta 7 ?!!

  VastaaPoista
 8. Hei mistä yleensä ostat sun farkut? Voi kun itsekin näiden vuosien jälkeen vihdoinkin osaisin ostaa semmoset jotka istuu tosi hyvin :( Ihania asuja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miun on kyllä pakko tunnustaa, etten osta farkkuja mistään erityisistä paikoista. Muutamat löytyneet kirpparilta ja muutamat taas sitten ihan satunnaisista liikkeistä. Yleensä ostan farkut, ja kaventelen niitä sitten itse kotona ompelukoneellta, jotta tulee mieleiset.

   Poista
 9. VITSI MIKÄ TYYLI! ♥ Voisin kotiuttaa kaikki sun vaatteet, aaah miten ihania! :) Mun suosikkeja on kaikki! Mut jos pakko valita niistä vielä parhaimmat niin: 6,12,13, ja 16! Susta ihan loistaa itsevarmuussa näissä kuvissa! :)
  Muutenkin aivan ihana blogi, hitsit ko en oo löytäny aikasemmi! Ny menee koko ilta ko lueskelee kaikki postaukset! :)
  Jään siis ehottomasti seurailemaa!

  Olis kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka kommenttia, niitä kun on aina kiva saada ja antaa! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Oiii!! Ihana kuulla, tervetuloa lukemaan :)

  VastaaPoista
 11. 4 !!! gosh miten näyttää all denim hyvältä! ja sitte myös 7 & 12 todella mun makuun!

  VastaaPoista