Marianne


261213

2013/12/27


Joulun pyhät alkavat olla ohi, mutta fiilistellään niitä vielä hetki kuvien muodossa. Oon aika huono ottamaan kuvia blogiin, joten tässä on nyt muutaman päivän aikana kertynyt saldo. Oon koittanu napsia mahdollisimman jouluisia otoksia, jotta saadaan blogiin enemmän joulumieltä. Miun jouluun on tänä vuonna kuulunut ihanaa joulutunnelmaa kynttilöiden valossa. Ruokaa on ollut tarjolla enemmän kuin tarpeeks. Oon kuitenkin aika huono jouluruokien ystävä, joten salaatit, karjalanpiirakat ja kalkkuna ovat olleet ruokavalioni perustana heti suklaan jälkeen. Suklaan syöminen saa kyllä kohta loppua!

Huomenna olisi sitten tarkoitus jättää yökkärit (tai velourpuku) kaappiin ja harjoittaa hieman sisätilojen ulkopuoleista elämää. Meillä on suunnitelmissa lähteä Ikeaan hieman shoppailemaan. Muuttoon onkin enää aika reilu muutama päivä, joten pitäähän uuteen kämppään saada jotain kivaa. 

-Marianne-

4 kommenttia:

 1. Siis apua, olin tulossa kommentoimaan että ihanan tunnelmallisia kuvia, mutta tuossa oli jo se teksti "kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen". Ei kai multa tullut mitään ihan asiaan kuulumatonta kommenttia (jos, niin sitä ei tarvitse julkaista)? En tiedä mitä tämä blogger sekoilee ;)

  Mutta siis, ihania kuvia! Tänään taidan mäkin vaihtaa kotivaatteet oikeisiin vaatteisiin ja suunnata kaupungille, kolme päivää joulua on ihan tarpeeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu mitään muita kommentteja tullut, bloggeri varmaan sekoilee :) kiitti

   Poista
 2. Oisko videopostaus sitten kun 200 lukijaa täynnä? :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kivaa voisin keksiä sitten kun 200 lukijaa on täynnä :) videopostaus kiva idea, mutta en tiedä uskallanko sellaisen tänne tehä

   Poista