Marianne


281213

2013/12/28


Elämä on viime aikoina pyörinyt kaikkialla muualla kuin blogin ympärillä. Maanantaina on tiedossa muutto täysin uuteen kaupunkiin. Paikkaan josta en tiedä mitään tai ketään. Vain sen, että aloitan opiskelun siellä. En kuitenkaan ole maanantaina jäämässä Kouvolaan, tehdään vain muutto. Uusivuosi menee vielä Joensuussa! 

Oon ollut tosi hyvällä fiiliksellä ton muuton suhteen. Kaikki asiat on saatu hoidettua ja saan vihdoinkin sen oman kodin mistä olen haaveillut. Nyt minnuu on kuitenkin ruennut hieman pelottamaan. En tiedä miksi. Olen viettänyt koko elämäni täällä Joensuussa joten kaikki on aina ollut ihanaa ja turvallista. Perhe, kaverit ja valmentaja ovat toimineet elämäni tukipilareina aina, mutta he jäävät nyt tänne 300km päähän. Tänne jää myös joukko ihania opiskelukavereita ja jokunen muu, joihin pääsin vasta tutustumaan. Miulla on aina ollut kavereita lähellä, jos tarvitsen kriisiapua, tilanneraportteja tai jonkinlaista itku-/nauruterapiaa. Miulla on valmentaja, joka tietää leveän hymyni syyn kysymättä. Miulla on vanhemmat, jotka tulevat hakemaan yöllä viiden aikaan ettei tarvitse ottaa taksia.

Täysin yksin, uudessa kaupungissa kuulostaa kuitenkin muultakin kuin pelottavalta ajatukselta. Se kuulostaa seikkailulta. Se kuulostaa seikkailulta, josta aion nauttia. Uuden sivun kääntäminen ja aloittaminen puhtaalta paperilta tuottaa aluksi vaikeuksia kaikille. Se on täysin normaalia. Olen kuitenkin haaveillut näistä opinnoista ja muutosta todella pitkään. Silti paperini on vielä tyhjä. Onneksi miulla on kuitenkin visio, se täytyy enää vain toteuttaa.

-Marianne-

10 kommenttia:

 1. Sulla on jatkossa aina puhelin lähellä niitä kriisejä, itkupotkuraivareita ja nauruterapiaa varten! <3 Ja viikonloput.
  -Juulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi on! mutta puhelimessa kukaan ei kiikuta miulle nenäliinoja! Itse pitää hakea ;D

   Poista
 2. Tsemppiä kaikkeen uuteen! Itsellä ihan sama edessä :-) mun mielestä muutos on hyvästä ! Ja kaikkeen tottuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Positiivisesti kun jaksaa ajatella niin tämähän on supermahtava juttu!

   Poista
 3. Mitä alat kouvolassa opiskelee? :)
  On huippua, että vasta hiljattain löysin sun upeen blogin ja nyt ootkin jo muuttamassa samaan kaupunkiin, jossa itse asun. Kyllä kouvola on ihan kiva kaupunki ja vaarmasti alkaa tuntua kodilta, kunhan tutustut uuteen ympäristöön ja uusiin ystäviin! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin opiskelemaan muotoilua designer-stylisti puolelle. Tervetuloa lukemaan!

   Poista
 4. Tsemppiä uuteen, jännittävään elämänvaiheeseen! :)

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Oon pitkään seurannut sun blogia ja aina ihmetellyt, miten saat tarkennettua kameran oikeaan kohtaan kaukolaukaisimella kun otat kuvia itsestäsi?
  Tsemppiä uusiin haasteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kaukolaukaisin toimii parjaiten kun laittaa asetuksista af-s jolloin kamera tarkentaa (automaattitarkennuksella) täysin normaalisti kohteeseen. Kiitti :)

   Poista