Marianne


100114

2014/01/10


Ensimmäinen viikko uudessa kodissa on nyt vietetty. Tällä hetkellä istun junassa matkalla koti-kotiin Joensuuhun. Nyt kisakauden lähestyessä (ekat kisat ens vklp!!) käyn tekemässä muutamia hyppytreenejä Joensuussa. Kilpailukauden jälkeen suunnitelmissa olisi hieman harventaa Joensuussa käyntiä, sillä reissaaminen joka viikonloppuna vie hurjasti aikaa (ja rahaa). Ehkä tässä reilun kuukauden aikana oppisi löytämään sinne Kalliosuojan hyppypaikalle. 

Olen kotiutunut Kouvolaan todella hyvin. Oma koti ei ole tuottanut vaikeuksia ja viihdyn todella hyvin itsekseni. Koska en ole koskaan viettänyt pitkiä aikoja täsysin yksin (jos kotona ei ole muita perheenjäseniä, niin Neera, Hessu, Taavi ja hepat ovat pitäneet seuraa tai työllistäneet) niin täysi hiljaisuus on outoa. Elämä on muuttunut selvästi rauhallisemmaksi omien aikataulujen ja menojen myötä. Olen löytänyt itsestäni myös pienen aamuihmisen yökukkujan sijaan. Vaikka aamulla ei olekaan kovin valoisaa niin herään mielelläni hyvissä ajoin, nautin pitkän aamupalan samalla kuin katson jakson Sinkkuelämää. Sen jälkeen laittaudun kaikessa rauhassa jonka jälkeen olenkin lähtenyt kouluun. Uudesta koulusta en olekaan vielä paljoa kirjotellut, mutta tämän ensimmäisen viikon ollessa orientoivia opintoja, kerrottavaa ei kovin paljoa ole. Ensiviikolla päästään kuitenkin jo opintojen pariin, joten avaan asioita enemmän. Lukujärjestyksestä löytyy tällä hetkellä mm. materiaalituntemusta ja -osaamista, esitystekniikoita, muoti- ja tilastudiota. Leväätään kuitenin nyt vielä pari päivää ja annetaan nälän opiskelun suhteen kasvaa!

-Marianne-

6 kommenttia:

 1. mitä sä muuten opiskelet? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amkssa muotoilua designer stylisti puolella

   Poista
 2. Oi, jään odottamaan innolla enemmän juttua sun koulusta! Ihana kuulla, että oot sopeutunut hyvin :) Onko yhtään tullut ikävä Joensuun kirppareita? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä vähän ikävä, mutta pitää käydä nyt vklp ne koluamassa läpi :)

   Poista