Marianne


130114

2014/01/13


Pienen tauon jälkeen olen päässyt taas kirppareiden makuun. Löysin tänään Kouvolan Fidalta vinon pinon muutaman kuukauden vanhoja lehtiä ja sitten tuon söpön harmaan laukun. Beige takki on taas löytöjä Joensuun viikonloppuiselta kirpparikierrokselta. 

Tällä viikolla oon yrittänyt tutustua hieman Kouvolan kirppari tarjontaan. Tai no, tänään oon yrittänyt tutustua. Fida on oikeastaan tuttu, koska se on todella lähellä ja siellä olen käynyt jo monesti. Fidan lisäksi kävin pyörähtämässä Femmatorilla, mutta sieltä ei löytynyt mitään. Mikäli tällä viikolla ehdin, niin voisin käydä muitakin kirppareita katsomassa. Onko teillä vinkkejä minne kannattaa mennä?

-Marianne-

8 kommenttia:

 1. meilläkin on täällä tuusulassa femmis ja tykkään todella paljon :) toki myyjät on erilaisia siellä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D ihan kivan oloinen paikka olikin vaikka mitään ei vielä löytynyt

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! :) Munkin pitäis taas alkaa käydä kirppareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D sinnee vaan shoppaamaan :D säästyy rahaakin!

   Poista
 3. Kouvolan keskustassa on myös Kylähullu, jossa ite käyn aina välillä.. Kouvolan kirppistarjonta on melko huono, mutta kyllä aina välillä tekee mahtavia löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, pitääpäs käydä kurkkaamassa miltä se näyttää :D

   Poista
 4. Kirppistarjonta Kouvolassa on toisaalta vähän niukka, mutta välillä kyllä tarjolla olevista vaihtoehdoista tekee löytöjä. Kylähullun ja Fidan sekä Femmatorin lisäksi keskustasta löytyy Pelastusarmeijan kirppis (Kelan vieressä, Anttilan lähellä), josta välillä löytyy oikein hyvää ja siistiä tavaraa. Kauempana Kuusankosken suunnalla on lisäksi Ruukinportin kirpputori, jossa vaihtelevasti löytöjä. Pieni ja kompakti kirppis, ja samassa paikassa käsityöläisten ja koruntekijöiden pikku pajoja, joissa voi käydä kiertelemässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Pitääpäs käydä katsomassa :D

   Poista