Marianne


150114

2014/01/15


Pikkupokkariin saatiin akkua, joten valosan aikaan nappailin hieman laajempia kuvia tästä miun uudesta kodista. Sänkykin saapui viime viikolla, joten tämä alkaa ihan kodilta tuntua. Muutamia pikku juttuja pitää vielä laitella, mutta niillä ei ole kovaa kiirettä.

Ennen muuttoa ja tavaroiden hankkimista olin päättänyt, että haluan kodistani mahdollisimman valoisan. Siksi valkoista löytyy todella paljon. Koti-kotona Joensuussa miun huoneessa ei ollut ikkunaa ulkomaisemalla, joten Kouvolan kodin maisemat ovat aika kivat (asun melkein ylimmässä kerroksessa ja nyt miulla on lasitettu parveke). Valoa siis riittää! Ainakin valoisan aikaan.

Koska asunto ei ole kovin suuri, ei sinne tarvittu paljoa huonekaluja. Yritettiin etsiä mahdollisimman paljon kaikkea kierrätettyä. Sain myös Joensuusta jonkun verran tavaraa mukaan, joten täysin uutena ostettiin vain kirjoituspöytä ja sänky. Tv-taso oli huonekalujen kierrätyskeskuksesta 25e! Käytiin myös se Ikea kierros jouluna, joten sieltäkin on kaikkea pientä kivaa!

-Marianne-

20 kommenttia:

 1. sun kämpän sisustus on kyllä ihan unelma <3

  VastaaPoista
 2. aivan ihana kämppä! vitsi en malta odottaa että pääsen itsekkin joskus muuttamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oman kämpän sisustaminen on kyllä huippua :)

   Poista
 3. Love how your apartment looks like and love that minimalistic style and decor, very nice!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Tosi kivasti olet sisustanut kämppäsi!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään tästä itekin tosi paljon :)

   Poista
 5. Pohjaratkaisu asunnossa näyttää tosi fiksulta noin pieneen asuntoon, ja varmasti tilantuntua tuo valkoisuus ja tavaroiden asettelu! Sulla on tosi kaunis koti :) Parasta on tuo tuoli nurkassa ja sen vieressä oleva lehtilaatikko, mistä oot löytäny tuon? Se sopis meillekin loistavasti... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkään tilaratkaisusta todella paljon :) lehtilaatikko on Joensuusta Wihoselta. Tuo ei vaan ollut myynnissä vaan se oli somisteena niin kuin heinalavat jossain asetelmassa. Kysyinnkuitenkin myyjältä, että voisiko tuon mitenkään ostaa :)

   Poista
 6. Asutko ihan keskustan kulmilla? :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kämppä! Rakastan sun pöytää ja tuota tikkaiden mallista telinettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tikkaat on miun siskon tekemät :) kiitos kiitos

   Poista
 8. Ohhh onpa ihana yksiö sulla, mielettömän kiva pohjaratkasuki! ja hurrrrrrjasti tsemppiä kouvolan opintoihin, otan sit yhteyttä ku tarviin designer-stylistin neuvoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva :) kiitos tsempeistä :)

   Poista