Marianne


230114

2014/01/23


Eilisen vapaapäivän kunniaksi kävin katsastamassa keskussa olevan toisen kirpparin, Kylähullun. Mitään kovin suuria huhuja tai ennakko-oletuksia en ollut paikasta kuullut. Toisaalta mukava niin, sillä paikka yllätti todella kivasti. Siistin oloinen iso kirppis, jossa hyvän kokoiset  myyntipöydät. Hieman sai tonkia, mutta paikoista näki päällepäin minkä tyylistä tavaraa on tarjolla. Jäi todella kiva fiilis, tuonne pitää päästä usein! Ehkä löysin uuden vakkarikirppiksen!

Sitten niihin löytöihin! Musta tekonahkalaukku, joka ehdottomasti uudenveroisessa kunnossa. Hintaa vain  3e! Ei tarvinnut kovin monesti miettiä. Muutenkin jäi sellainen kuva, että täällä tavara oli hinnoiteltu paljon mukavammin ja fiksummin kuin Joensuussa. Hyvä niin!


Muita löytöjä olivat sitten nämä ihanuudet. Tumman harmaa pooloneule. Alunperin GinaTricot, 3e. Hauskan mallinen helma ja todellä lämmin. Tulee ehdottomasti tarpeeseen. Mustat avokkaat joutuvat sitten valitettavasti kenkähyllylle odottamaan kesää ja lämpimämpiä kelejä. Alunperin Zarasta, 1,5e. Nappilöytö. Juuri tälläisten takia kirppareilla on mukava kiertää.

-Marianne-

4 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä! Kylähulluun en ole vuoteen viitsinyt edes mennä kun on täynnä pelkkää ylihinnoiteltua roinaa. Työntekijätkin on ollu tosi tylyjä ja kokonaisvaikutelma paikasta hirveän ankea. Sä oot sattunu oikeeseen aikaan liikkeelle, pitänee itsekin tästä rohkaistuneena piipahtaa hullussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mie sain paikasta tosi kivan kuvan :D Toivottavasti jatkossakin menee niin. :D

   Poista
 2. Oo, ihan mahtavia löytöjä, jälleen kerran!

  VastaaPoista