Marianne


010214

2014/02/01


Eilinen kisa. Syvä huokaus. Tekisi mieli jättää kertomatta kuinka meni. Urheiluun kuitenkin kuuluu myös pettymykset, joten kerrotaan kerrotaan. 

Tulokseksi jäi alotuskorkeus 160cm. Tavoitteet olivat 170cm pinnassa, joten olin todella pettynyt. Vaikka tulos ei tyydytä niin kisa hämmensi omaa mieltä melko paljon. Olen hyvässä kunnossa, joten jotain hassua pääsi käymään verkkahyppyjen ja kisan välillä. Verryttelyhypyt olivat nimittäin todella hyvän ja kimmoisan tuntuisia, samoin ensimmäinen kisahyppy. Seuraavassa korkeudessa, 165cm, ongelmat kuitenkin alkoivat. Ensimmäisessä ja toisessa yrityksessä ponnistusjalan nilkka petti kesken ponnistuksen todella oudosti. Kipua ei tuntunut, jalka vain jotenkin petti. Kolmas yritys korkeudesta oli hyvä, mutta pikku hipaisu toi valitettavasti riman alas. Kisa jäi sitten siihen!

Kiukkusena paiskoin piikkarit jalasta ja ihmettin jalan pettämistä. Yksi kerta on vielä normaalia, mutta kahdesti peräkkäin? Vähän aikaa kenkien jalasta ottamisen jälkeen kantapään ja sisäsyrjän väli alkoi turvota voimakkaasti. Äkkiä jäät jalkaan ja koholle. Turvotus saatiin haltuun ja jalka on tänään ollut todella hyvä. Hieman tuntemuksia painoa varatessa, mutta ei kipua. Jonkinlainen kova patti jalassa kuitenkin on. Mikäli kipuja ei ole/tule, niin pieni loukkaantuminen on toivottavasti ohi mennyt vaiva.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. voi ei, varmasti harmittaa :-( no, seuraavalla kerralla sitten :-)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli aiemmin tollaiset samanlaiset piikkarit ja huomasin että ne löystyivät tosi helposti, jolloin varsinkin vähän hikisellä jalalla ponnistus ei enää pitänyt. Kannattaa tarkkailla onko kengät päässyt liiaksi venymään :) Hienoja kuvia kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Kyllä noin on vähän miullakin löystynyt ja tarkotus olisi kohta uusia katella :D

   Poista