Marianne


230314

2014/03/23


neule - JC | mekko - GinaTricot

Viikonloppu vierähti vauhdilla Joensuussa. Lähdin perjantaina heti koulun jälkeen. Koko lauantai menikin sitten töissä. Vaikka ulkona olikin ihana ilma ja lämmin sää, niin koko päivän ulkona oleminen sai pienen vilun päälle. Olinkin aivan rättiväsynyt kotiin päästyä. Tämä sunnuntai päivä menikin sitten hyppytreenin ja matkustamisen parissa. 

Nuo yhden viikonlopun pikavisiitit menevät todella nopeasti. Huomenna pitää palata takaisin opiskelujen pariin. Nyt nukkumaan, jotta jaksan heräillä ajoissa.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Siis mitä sä nyt tarkalleen ottaen opiskelet? :D Ja missä ammateissa voit työskennellä tulevaisuudessa yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen ammattikorkeassa muotoilua designer-stylisti puolella. Tässä tarkka kuvaus alasta koulumme sivuilta: Designer-stylisti perehtyy muodin ja sisustuksen historiaan, tyyleihin sekä ajan trendeihin ja oppii tulkitsemaan tyyli- ja muotimaailman sosiaalisia viestejä visuaaliselta, esteettiseltä ja toiminnalliselta kannalta. Keskeistä opinnoissa on eri asiakasryhmien tuntemus sekä asiakaslähtöiset toimintamallit. Ohjelma sisältää myös yritystoiminnan ja markkinoinnin opintoja.

   Valmistunut tekstiili-, vaatetus- ja sisustusalan asiantuntija tarjoaa yksityisille, yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä muotiin ja asuinympäristöön liittyviä suunnittelupalveluja. Työtehtäviä ovat mm. erilaiset muoti- ja sisustusstailaajan sekä toimittajan työt, tapahtumien suunnittelu ja puvustustehtävät.

   Poista
 2. Ihananväristä huulipunaa, sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista