Marianne


250314

2014/03/25


Kunnon kuulumisia en ole pitkään aikaan blogiin rustaillut. Kirjoittaminen on ollut kiven alla, pahemman kerran. Tekstiä on todella vaikea saada aikaan, ihan niihin tavallisimpiin postauksiin. Tuntuu, ettei mitään tähdellistä kerrottavaa ole. Elämä rullaa omalla painollaan. Opiskelut menevät hyvin (muutama rästihomma odottaa, mutta niistä ei ole stressiä) ja olen käynyt treenailemassa. Viimeisen kuukauden aikana olen matkustanut myös todella paljon (Kouvola- Joensuu- Kouvola- Helsinki - Kouvola- Helsinki- Kouvola- Joensuu- Kouvola).

Kun mitään ihmeellistä kerrottavaa ei ole, on vaikea kirjoitella pitkiä kuulumisia päivistä, jotka ovat menneet täysin saman kaavan tapaan. En nimittäin halua kirjoittaa joka päivä samanlaista postausta, missä kerron koulupäivästä ja illan treeneistä. Kukaan ei jaksa lukea lähes samanlaista tekstiä joka päivä. Ajattelin nyt kuitenkin heittää pallon teille lukijoille ja kysyä, mitä te haluatte lukea aivan tavallisissa arki- tai asupostauksissa?

-Marianne

10 kommenttia:

 1. En sano tätä pahalla, koska tykkään blogistasi paljon mutta aika paljon on semmosia "turhia" postauksia. Musta tuntuu että kuvia sun tietokoneesta ja pöydästä ja kukista näkyy nykyisin vähän liikaa, ja varsinkin kun monessa postauksessa ei muuta pointtia ole kuin vain ne kukat pöydällä. Ihan kivoja kuvia sinänsä, mutta itse tykkäisin että postaisit mieluummin harvemmin ja samassa ois ne asukuvat ja "turhat" jutut :) Jos yhtään tajusit mitä tarkotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrä todella hyvin mitä tarkoitat :D Viime aikoina on tullut aika paljon laiteltu samantyylisiä kuvia. Oon kuitenkin enemmän valokuva ihminen, joten kuvat menee miulla melkeen aina tekstin edelle, joten siksi "turhia" postauksiakin näkyy. Haluan myös pitää postaukset erillään, jotta ei menisi lifestyle ja muotijutut sekaisin.Tykkään tehdä ennemmin muutaman pienemmän postauksen fiilispohjalta, kuin yhden ison missä on kaikkea sekaisin. Kiitos kuitenkin mielipiteestä ja ehdotuksesta :D

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla lisää tuosta sun koulunkäynnistä, ootko viihtynyt ja tuntuuko omalta alalta? Mitä teette siellä, millaista on yliopistoon verrattuna? Entä miten olet sopeutunut Kouvolaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä voisi kyllä jonkun erillisen postauksen kirjotella :) kiitos toiveesta

   Poista
  2. Minäkin toivoisin tällaista postausta! :) Hyvää kevään jatkoa sinulle Marianne :)

   Poista
  3. pistetään mieleen :D kiitos :)

   Poista
 3. Arkipostauksista kännykkäkuva-postaukset ja päivä kuvina-postaukset iskee ainakin muhun, aina ei tarvitse olla muotijuttuja, perus arkeen kurkkaamiset on mun mieleen :-) ois myös kiva jos uskaltautuisit joskus kokeilemaan videopostausta, uskon kyllä et se on varmaan aika suuri kynnys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. videopostausta voisin kokeilla jos osaisin sellasen tehdä ;D videon leikkaamiset ja lisäämiset on se heikko kohta miulle :D Olisi kyllä kiva joskus kokeilla :D

   Poista
 4. Eihän sun tartte kirjottaa aina mitä sä oot tehny, vaan vaikka ihan päivän mittaan nousseista ajatuksta, josta vois sit tehdä "syvemmän" postauksen. Vaikka tosta matkustamisesta, et onko se tuntunu väsyttävältä ja ajattelitko sen olevan sellasta yms. :)

  VastaaPoista