Marianne


260314

2014/03/26


Mitä olisi kevät ilman jotai vaaleanpunaista? Tarkoitus ei todellakaan ollut hankkia mitään näin ylisöpöä, mutta eihän tälläistä vaan voi välttää, jos tulee kirpparilla vastaan parilla eurolla!

Seuraavaksi kysymys Kouvolalaisille! Meneekö kirppareilla tavarat hyvin kaupaksi? Vaatekaapin siivouksen yhteydessä on sen verran tavaraa tullut, että voisin melkeen paikan ottaa. Olen tottunut Joensuun hyviin kirppareihin, ja siihen että tavaroista pääsee kirpparilla hyvin eroon kohtuuhinnoilla. En kuitenkaan jaksaisi isoa kassia vaatteita raahailla, vain kirpparille vietäväksi. Joten, minkälaisia kokemuksia teillä on täältä? Ja missä menee parhaiten kaupaksi?

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Ite oon joskus vieny Kylähullun kirppikselle ja siellä ainaki menny melko tarkasti vaatteet kaupaksi. Kyllä hyväkuntosista ja kohtuu hintasista vaatteista pääsee eroon, uskoisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Pitääpä käydä heti varaamassa :D

   Poista
 2. Mie oon kuullu että kylähullusta lähtee tavara liikkeelle, mutta ennemmin varkaiden matkaan. Tai sitten ne eksyy väärille pöydille. Onhan se iso, sotkuinen ja sekava, niin tuskin on työntekijöillä aikaa vahtia asiakkaita. Kaveri sano että ei siellä kauppa kovin hyvin käynyt ja itse aionkin raahata roinani suosiolla lahteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää sitten mietiskellä hieman tarkemmin.

   Poista
 3. Kylähullu voi sijainniltaan olla hyvä vaihtoehto, mutta viimeksi paikka ainakin oli lähinnä kaatopaikkakamaan verrattavissa olevaa roinaa täynnä :( itse olen saanut hyväkuntoisia (merkki)vaatteita ja kenkiä myös Kuusaan puolella Ruukinportin kirpputorilla kaupaksi. Jälkimmäisestä pidän henk.koht. nykyään Kylähullua enemmän, koska on pienempi, selkeämpi ja siistimpi paikka, ja paikkavuokrat kohtuulliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, valitettavasti miulla ei ole autoa käytössä, joten kyseinen kirppis on valitettavasti liian kaukana :(

   Poista