Marianne


280414

2014/04/28


Kevät alkaa olla todella pitkällä. Suomeen saavuttuani tajusin, että Kouvolassa on jo melkein kesä. Ruoho vihertää ja koivut ovat hiirenkorvilla. Kevät on mennyt todella nopeasti. Kolmen viikon kuluttua alkaa nimittäin kesäloma. Ennen lomaa on kuitenkin tehtävä vielä viimeinen kunnon tsemppaus.

Vaikka olinkin vain reilun viikon mittaisella reissulla, kouluhommia on todella päässyt kertymään. Myös  leirillä pääsi käymään ikävä tapahtuma, joka on teettänyt ekstrahommia täällä kotona. Miun lompakko varastettiin. Lukuisia puhelinsoittoja ja korttien uusintaa, pankissa ravaamista sun muuta jännää. Tekeminen ei siis lopu kesken ennen lomaa. Bloggaus kuitenkin jatkuu, olen löytänyt taas uutta intoa. Leirillä kamera pyöri ahkerasti mukana ja tarkoitus olisi lähteä purkamaan kuvia ja juttuja pikkuhiljaa!

-Marianne

6 kommenttia:

 1. voi kun olet kaunis :------) ihana saada sut takaisin postailemaan!

  VastaaPoista
 2. Ai kauheeta ku lompakko varastettu! :( Onko siulla mitään hajua missä tilanteessa se oltiin varastettu? Ja mistä? Ei kai siulla sattunu olemaan paljoa käteistä tai lahjakortteja lompakossa? Mitä teit kun tajusit lompakon hävinneen? Miten selvisit loppumatkan ilman lompakkoa ja rahaa? ;o Todella ilkeää ja epäreilua!! Tsemppiä!

  T: Laura=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varastettiin kun olin kauoungilla, vielä käsilaukusta. Toi Espanja on aika kuuluisa tosta taskuvarkauskulttuuristaan.... Lompakossa oli käteistä vähän normaalia enemmän ja kaikki kortit (pankki, kela, ajo- yms) Olin onneksi jättänyt vähän rahaa hotellille, joten niillä pärjäsin leirin loppuun asti. :D

   Poista
 3. Jippii! Tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista