Marianne


010514

2014/05/01


Ihania tyttöjä, ihanaa ruokaa ja paljon iloista vappumieltä. Tänä vuonna vappua vietettii opiskelijaporukalla grillaten, iltaa istuen ja baariin päätyen. Ensimmäistä kertaa sain myös pukea ylppärilakin päähän! Opiskelijahaalaritkin olisi pitänyt kuulua pukukoodiin, mutta koko porukalla päädyttiinkin laittamaan päälle jotain kesästä ja hieman juhlallisempaa. 

Blogiin on nyt jostain kumman syystä tullut todella paljon lifestyle-postauksia. Ovatko nämä kiva lisä vai kaipaatteko enemmän jonkilaisia muotijuttuja, asuja ja tunnelmakuvia?

-Marianne

4 kommenttia:

 1. oot niin suloinen :------) ehdottomasti postailet asioita, joista itse haluat kertoo! sun kuvissa on aina ihana fiilis, et katselen mielelläni ihan mitä tahansa noista vaihtoehdoista.

  VastaaPoista
 2. Musta ainakin nää lifestyle jutut on ollu kiva lisä :) mut toki kirjota ihan mistä ite tuntuu hyvältä. Kiva, että oot saanu innon kirjottaa takasin :) hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin jatkossa kirjoittelmaan molempia :D Tällä hetkellä on lifestyle-postauksiin on vain tullut todella paljon aiheita, joten tuntuu että kaikki muut jutut ovat jääneet niiden takia pois. Kiitos ihanasta kommentista. Hyvää kevättä myös sinne :D

   Poista