Marianne


160514

2014/05/16


Tämän työn esiteltyäni pääsin kesälomalle! Ihanaa, jonkinlainen vapaus on koittanut!

-Marianne

7 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa siis!

  Ja mikä ihana mekkonen, wau!

  VastaaPoista
 2. Vau mitä kuvia! <3
  Hei etkös asukin vielä joensuussa? Oon muuttamassa sinne takas ja ois kiva tehdä sellainen facebookryhmä joensuulaisille bloggaajille mut en kauheesti tiedä joensuulaisia blogeja, mietin et tietäsitkö sie? :) ellei sellasta ryhmää siis jo oo! :)

  VastaaPoista
 3. Eikä! Just sit luin että asutkin Kouvolassa :) mut silti sellainen ryhmä mis ois bloggaajia ainaki alkuperältään joensuusta, eli kuitenkin viettää aikaa joensuussakin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun nyt kesän ajan joensuussa :) muuten kouvolassa. En oo tollasesta ryhmästä kuullut, mutta kuullostaa todella kivalta idealta ja ehdottomasti liittyisin jos sellanen olisi olemassa

   Poista
  2. Meillä on sellainen Turkulaisten bloggaajien kanssa, siellä on niin helppo sopii vaikka blogimiiteistä ym. :) täytyy ehkä perustaa sellainen kyllä! Kun vaan tietäis ketä sinne kutsuu sitten.. Tiedän "joensuulaisia" blogeja sun lisäksi aika vähän!

   Poista
  3. Kuullostaa huipulta ja oon ehdottoman kiinnostunu lähtee mukaan tohon. Mie en kyllä itekkään tiedä Joesuusta kun muutaman blogin, joten varmaan myös heiltä voisi kysellä lisää :D Tässä nämä mitä miulla tulee ekana mieleen.

   http://lauantaimurhetytto.blogspot.fi/
   http://villasukat.blogspot.fi/

   Poista