Marianne


280514

2014/05/28

Romanttista ja ryhdikästä

Eiliseen lääkärikäynnin jälkeiseen huonoon fiilikseen auttoi vain shoppailu. Kävin näyttämässä kisoissa satutettua jalkaa ja lääkäri epäili, että jalkapohjan jänteessä on repeämä. Magneettikuvaus kertoo ensiviikolla enemmän.

BikBokin kukkashortsit tulevat varmasti jakamaan mielipiteitä. Joko täyttä rakkautta tai täysi tyrmäys. Huomaan, kyllähän shortsit muistuttavat todella paljon yökkäreitä, mutta oikein asustettuna ja puettuna ne ovat minun mielestä täydelliset kesäshortsit. Pidättekö te vai kuulutteko tuohon toiseen ryhmään?

Sinisen paidan tarina taas menee Espanjan leirille asti. Zaran myyjillä oli nimittäin päällä todella hyvin istuvat, erittäin ryhdikkäät, yksinkertaiset siniset paidat, joihin ihastuin. Kyselin paitoja myös liikkeestä, mutta niitä ei valitettavasti ollut enää tarjolla minun kokoiselle. Ajan kuluessa unohdin paidan, kunnes eilen lähes vastaava tuli vastaan Cubuksen alerekissä, 4,90e hintalapulla varustettuna. Sovituskopin kautta kotiin.

-Marianne

8 kommenttia:

 1. Onko sulla koskaan käynyt mielessä pitää jonkinlaista blogikirppistä? :) monet lukijat varmasti olisivat innokkaita ostamaan ihanuuksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On käynyt mielessä, mutta koskaan en sellaista ole tehnyt, sillä yleensä haluan viedä vaatteet kirpparille myyntiin. Asiaahan voi tietysti pohtia, mutta juuri nyt olen kirpparipaikan varannut

   Poista
 2. Rakastuin noihin shortseihin <3

  VastaaPoista
 3. Oih ! shortsit on kyllä aivan supersuloiset ja sulla on kyllä tyylitajua yhdistää ne hyvin (sillai ettei ne näytä pyjamapöksyiltä :D) ! Ihanat !

  xx Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Kunhan nyt tulisi lämpimät kelit ja niitä raaskisi pitää :D

   Poista
 4. Paljon noi ihanaiset shortsit makso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan satavarma en ole, mutta olisko ollut noin 13e

   Poista