Marianne


290514

2014/05/29

Kesätukka kuntoon!

Kuulun siihen poikkeavaan puoliskoon, joka ei pidä kesän vaalentamista hiuksista. Uskon että moni muukin brunette saa kriisin aikaan auringon vaalentamasta haituvista, joiden väri kulahtaa hassusti. Tämä korostuu urheillessa, kun hiukset on kiinni. Hiusrajassa olevat pikkuiset vauvahiukset ovat nopeasti täysin blondit. Raivostuttavaa. Päätin tehdä tänä kesänä samoin kuin vuosi sitten. Tyveen värjättiin hieman tummempaa väriä, joka haalistuu latvoja kohden. Täydellinen liukuvärjätty hiuspehko! 

Myös miun tuntomerkkeihin täsmäävä kiharapilvi sopii hyvin kesähiuksiin. Haaveilen taas jonkinlaisesta loivasta permanentista, mutta A) kaikki sanovat ettei kannta ja B) tuskin tekisi kauhean hyvää valmiiksi kuiville hiuksilleni. Olisikohan muita hyviä vaihtoehtoja kuin tuo permanentti tai kihartaminen. Onko teillä kokemusksia esimerkiksi suolasuihkeista? Toimiiko ja ovatko hintasa arvoisia?

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Oon sun blogia lukiessa ihmetellyt, miksi haluat aina kihartaa hiuksesi, kun mun mielestä suorat hiukset sopii sulle niin paljon paremmin. Upea oot molemmilla tavoilla, mutta suorilla hiuksilla oot suorastaan maailmanluokan kaunotar!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on rehellisesti tunnustettava, että en osaa laittaa suoria hiuksia niin, että ne miellyttäisivät itseäni. Suunnitelmissa on kyllä syksyä varten yksi pikku projekti, mutta ennen sitä hiusten pitäsi vähän kasvaa :)

      Poista