Marianne


030614

2014/06/03

Täydellisen kesälaukun metsästys! (kuvat täältä)

Tämän kesän "pakollisten" hankitojen listalla on ollut tasan kolme asiaa: kesämekko, kesäkengät ja sopiva pikkulaukku. Vihreä mekko löyti jo H&M.ltä (tämä), kengät saapuivat paketissa eilen (nämä), mutta täydellinen laukku on vielä löytämättä.

Kesälaukulle olisi muutama tärkeä kriteeri. Laukun koko on mulle oleellisin asia, sillä haluan, että mukaan mahtuisi lompakko, puhelin, avaimet, jotain pientä kosmetiikkaa, kalenteri ja vesipullo. Kyseessä on siis oltava kätevän kokoinen, koululaukkua pienempi yksilö. Seuraava vaatimus on sitten väri. Kuten varmaan kuvista huomaatte, pastelli on kolahtanut minuun kovasti. Toisaalta valkoinen laukku sopisi täydellisesti uusien kesäkenkien kanssa.

Lähdin metsästämään näitä kivoja laukkuja nettikaupoista, sillä kaupoista en ole löytänyt vielä mitään kassalle viemisen arvoista. Muutaman klikkauksen jälkeen päädyin Espritin nettisivuille, josta löysin kaikki nämä ihanat laukut (pienien laukkujen puolelta). Kesälaukku kriisi on siis osittain ratkaistu, nyt ongelmaksi on vain muodostunut valinnan vaikeus. Vielä en siis ole mitään tilannut, mutta kovasti mieli tekisi. Lemppareiksi näistä ovat nousseet kaksi ylintä ja keskimmäisen oikea. Mikä teistä olisi kaikkein paras kesälaukku? Help!

***

-Marianne

10 kommenttia:

 1. munkin täytyisi jonkinlainen laukku löytää ja oonkin katsellut erityisesti clutcheja. sellainen sateenkaariclutch sopisi just loistavasti, toivotaan että molemmat löydetään haluamamme :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkujen metsästys on haasteellista, pidetään peukkuja, että molemmat löydämme mieleisemme :)

   Poista
 2. Onpa kivoja laukkuja, eikä näköjään nyt ihan hirvittävän hintaisiakaan. Mä tykkään noista värikkäistä, erityisesti noi vaaleenpunasen sävyset on nättejä. Mallit ovat kaikki hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaluokka on tosiaan miellyttävä, joten pitäisi vaan keksiä minkä sitä haluaa :)

   Poista
 3. Omaa silmää miellyttää ehdottomasti eniten ylin laukku vasenmalla. Ihanan simppeli ja varmasti sopii värin puolesta kaikkiin asuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin totta :) laukussa ei myöskään ole läppää niin sieltä saa helposti kaivettua tavarat :)

   Poista
 4. Musta parhaat on vasemman reunan ylin ja oikean reunan toisiks ylin :)

  VastaaPoista
 5. oi toi ylin vasemmalla on aivan ihana! molemmat valkoset on myös tosi nättejä ja tyylikkäitä :) kaikki noista on kyllä tosi kivoja, ymmärrän valinnanvaikeutesi :D

  VastaaPoista