Marianne


040614

2014/06/04

Kun on vajaat puoli vuotta poissa kotoa, alkaa kaikkia elukoita tulla ikävä. Eniten kyllä Neeraa ja Hessua, mutta jonkinlainen heppakärpänen on jälleen päässyt puraisemaan. Ehkä olette tämä instagramistakin huomanneet.

Pitkästä aikaa on todella kiva, että heppahommat eivät ulotu vain heinien hakuun ja tallien siivoomiseen, vaan monen vuoden tauon jälkeen sitä päästiin ihan raveihin asti. Eilen meillä oli sisarukset Uuno ja Hilma (kuvassa) startissa Lieksan kesäradalla. Molemmille maistui valitettavasti laukka, joten kovin mahtipontista menestys ei ollut. Ravikesä on kuitenkin vasta alkanut ja miun pitkää kesälomaa on vielä jäljellä, joten uskon, että tämän neidin hoitajana tulee pyörittyä hieman enemmän. 

Varoitus: Myös Neera ja Hessu ovat kameran linssin kohteeksi joutuneet, tahallisesti ja tahattomasti, joten lisää eläin kuvia luvassa!

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Oooi tulee ikävä omia heppatyttö -aikoja!! <3 ... Joista on mooonta monta vuotta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Muistelin tossa itekin kun tuli jo vaahtosammuttimen kokoisena tallissa pyörittyä

   Poista
 2. Lisää vaan heppajuttuja! :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Mun kommentti ei nyt liity tähän postaukseen ollenkaan, sori! Lueskelin sun vanhoja postauksia, ilmeisesti olet kyamkissa opiskelemassa ds-linjalla? Mä hain sinne myös viime syksynä, ja pääsinkin, mutta siirsin aloitusta vuodella. Ensi tammikuussa olis tarkoitus aloittaa opiskelut, jännittää jo nyt!

  Ootko tykännyt koulusta, onke se vastannut odotuksia? Olen kuullut hieman sen suuntaista että opetus jää aika pintapuoliseksi, mutta toivon että niin ei ole! Mielenkiinnolla jään odottamaan sun postauksia, googlaus kannatti ;)

  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Turhaan jännität, oikein mukava koulu kyseessä :) eka puolen vuoden aikana meillä on kyllä ollut todella pintapuolisia opintoja, joten toivottavasti muuttuvat vähän. Itseäni harmittaa, että meillä ei kamalasti ole mitää "stailaus" opintoja, vaan ollaan tehty tosi paljon ompelua. Tästä ollaan kyllä keskusteltu opettajien kanssa ja alamme elää melko paljon, joten muutoksia on kuulemma tulossa parempaan päin :)

   Poista
  2. Linja yhdistettiin nyt keväällä esiintymisasusuunnittelun kanssa, ja tästä eteenpäin koulutusohjelma alkaa ilmeisesti aina syksyisin. Uusi linja keskittyy ompelemiseen, ja esimerkiksi sisustus jätetään kokonaan pois. Uuden linjan nimi on muoti ja puvustus. Kannattaa siis harkita kiinnostaako moinen!

   Poista