Marianne


060614

2014/06/06

Hellepäivinä kameran mukana kantaminen ja järjellisten asioiden kuvaaminen tuntuu yksinkertaisesti turhalta. Olen nauttinut näiden kahden viime päivän helteistä toden teolla. Treenien lisäksi olen käynyt uimassa hevosten kanssa, uppoutunut kirja lukemiseen ja palanut. Mustikoita on tullut syötä aivan laitoin määrä, jäätelö on saanut väistyä. Parasta on kuitenkin se, kun ilta tulee ja lämpötila laskee hieman. Ulkona on niin kaunista ja rauhallista. Kesäyöt ovat valoisia ja rakastan valvomista niitä katsellen. Unirytmi alkaa pian kärsiä.

Tänään on ollut hieman huono päivä, vaikka kaikkea kivaakin on tapahtunut. Kävin hakemassa magneettikuvien lausunnon ja jalasta on löytynyt jotain pientä, tuskin mitään kovin vakavaa. Oma lääkäri kuitenkin katsoo vielä kuvat ja kertoo miulle oman mielipiteensä maanantaina. Nyt pitäisi vain malttaa treenata kevyesti, ettei jalka mene huonompaan kuntoon. Toinen päivän huono asia on ollut puhelimeni lasin rikkoutuminen. Matalalta tasolta se lipshti kuistille ja nyt näyttö on tuhannen sirpaleina. Pitänee koittaa sillä pärjätä, lasin vaihtaminen on nimittäin yllättävän kallista lystiä. Harmittaa suunnattomasti.

Huomenna lähdetään käymään mökillä ja tarkoitus olisi viettää rauhallinen lauantai. Kirja saattaa mökille lähteä mukaan, ja jos säät sallivat niin ajattelin keskittyä vain lukemiseen ulkona.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Suosittelen että vaihdat näytön lasin oikeassa huollossa etkä itse sillä ite kokeilin tuota itsenäistä korjausta niin meni koko kännykkä rikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huollossa olisikin tarkoitus vaihtaa, en millään uskalla luottaa omiin teknisiin taitoihini ;)

      Poista