Marianne


290614

2014/06/29

H&M 7e ja 12e

Olen maailman huonoin ostamaan lyhythihaisia yläosia. En tiedä miksi, mutta huomaan aina vain himoitsevani pitkähihasia vaatteita. Kesän tullessa tämä toppien ja lyhyempien hihojen omaava pino on aina muita puolet pienempi. Tänä kesänä asia ei kuitenkaan ole ollut ongelma kelien vuoksi. Eli ehkä nämä huonotkin kelit on nyt saatu käännettyä pukeutumisen myötä vaatekaappiani suosivammaksi. 

Kaipaan kuitenkin ihania hellepäiviä, jolloin saisin heittää päälleni jotain kevyttä ja hieman paljastavaa ilman paheksuntaa. Löysinkin melko ihanan printti t-paidan viime viikolla. Malliltaan hieman lyhyt, täydellisen löysä ja vähän läpikuultava paita odottaakin auringon paistetta ja +20 lämpötiloja.

Toinen ostos on taas hieman tämän hetken säille sopivampi. 3/4 hihainen musta paitis, jonka hihoista löytyy hieman röyhelöä. Sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja täyttää mahtavasti mustan klassisemman paitapuseron aukon vaatekaapista.

Miun tän kesän aleostokset alkavat mahdollisesti olla tässä. Muutamia pikkujuttuja on vielä esittelemättä, mutta ne tulevat varmasti asukuvissa esiin. Olettekos te löytäneet jo liikaa kaikkea kivaa vai vieläkö pöyrittel ale-haukkoina läpi uusia tarjouksia?

-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti