Marianne


010714

2014/07/01

Lisää lupiinikuvia, sivuosassa myös uudet hiukset.

Lähes koko elämäni ajan olen ollut pitkätukkainen. Olen aina ihaillut "rohkeita" ihmisiä, jotka omaavat lyhyen särmikkään hiuspehkon. Olen ollut hiusasioissa todella ujo, enkä repäise helpolla. Haaveilen kuitenkin rohkeista muutoksista. Lukion kakkosella leikkasin lyhyen polkan. Kampaajan ja miun välillä tapahtui ilmeisesti joku kommunikaatio virhe, sillä hiukset olivat aivan liian lyhyet. Tämä kokemus on varjostanut uusia polkkatukka yrityksiäni. En vain uskalla leikata kerralla tarpeeksi.

Olen kuitenkin alkanut jälleen rohkaistua. Toivoisin, että jaksaisin mennä kohti nykyisiä haavehiuksiani. Kysessä olisi täysin tasapitkä, solisluille ulottuva tummabrunette polkka. Suorana näyttäisi ihanan särmikkäältä (klick) ja kiharalla olisi sopiva pörröpilvi (klick).

Juurikasvua alkoi taas tulla värjäämisen verran, joten päätin hieman kokeilla. Otin astetta tummemman värin ja tällä kertaa tyven sijaan laitettiin väriä koko pituuksiin. Koska pohjalla on talven jäliltä aika paljon vaaleaa, tulee väri vaalenemaan (haalistumaan) todella paljon. Toisaalta tämähän menee siis kokeilusta, jonka voi uusia tarvittaessa. Rakastuin kuitenkin tähän syvempään ruskeaan, joten pyrin pitämään väriä yllä.

Leikkauksen suhteen ei ollut paljoa tehtävissä. Hiuksista lähti noin 3cm ja ovat nyt taas askeleen lähempänä tasapituisia. Hiukset näyttävät paljon vahvemmilta ja terveemmiltä. Odottelen nyt vain, että hieman kerrostetut otsahiukset kasvaisivat samaan mittaan kuin muut hiukset. Saattaa mennä vielä vähän aikaa.

Tekisi vielä hieman ottaa tuosta pituudesta pois, mutta katsotaan asiaa uudestaan sitten sykysllä. Mitäs pidätte?

-Marianne

4 kommenttia: