Marianne


040714

2014/07/04

Viimeisestä kirpparikierroksesta on vierähtänyt aikaa. Paljon aikaa. Käytiin päivällä äitin kanssa syömässä, ja keksittiin, että pikakierros kirpparilla piristäisi. Kotiin siis pienen mutkan kautta.

Tämän päivän kirpparisaldo on ehkä paras koskaan. Valitettavasti olen käyttänyt hyvien löytöjen esittelyyn kaikki ylistävimmät adjektiivit, joten vaikea pistää paremmaksi. Kotiintuomisina kaksi täydellistä vaatetta. 

Olen hullaantunut mekkoihin. Omistan kolme erilaista raitamekkoa tälle kesälle (kaikki eivät kuitenkaan tämän kesän hankintoja). Tämä pilkullinen ihanuus tuokin sopivasti vaihtelua. Malliltaan mekko on sopivan väljä, hieman A-linjainen. Istuu hartioista täydellisesti. Rakkautta. Olenkin miettinyt, pitäisikö koko heinäkuu pukeutua pelkästään helmoihin, sillä ne pääsevät paremmin oikeuksiinsa paljain säärin.

Kuinkas moni teistä tunnistaa sitten tuon paidan. Oma sydämeni jätti löynnin välistä, kun näin kyseisen vaatteen kirpparilla. Ja vielä Joensuun kirpparilla. Kyseessä on siis Maison Martin Margielan H&Mlle suunnittelema täydellinen luomus. Juuri tälläisten löytöjen takia kirpparilla jaksaa kiertää, vaikka aina ei mitään löytyisikään. 

-Marianne

6 kommenttia:

 1. Mitkä on sun mielestä joensuun parhaat kirpputorit? :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn nykyisin enää vain Valinta kirppiksellä. Sieltä oon parhaat löydöt tehny, vaikka itse kirpparina ei olekaan mikään hienoin ja siistein

   Poista
 2. sulla on ihana blogi!Luin monta postausta taaksepäin kun nää postaukset on täynnä ihania kuvia :) se vaan jäi mietityttää että mistä h&m:ltä oot ostanu http://nevaehnevaeh.blogspot.fi/2014/06/220614.html#comment-form tän postauksen harmaan neuleen ja paljon mahtoi maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kiitos paljon!! :D löysin kyseisen neuleen Joensuun H&Mltä. Normaalihinta sillä taisi olla 59,90 (tai sinne suuntaan) mutta alennuksessa hintaa oli vain 20 :)

   Poista
 3. Lucky you!! <3 Tässä kyllä näkyy kuinka ihania asioita kirppiksiltä voi löytää!! Oon niiin kade tuosta Margielan paidasta.....

  VastaaPoista