Marianne


090714

2014/07/09

Pioneja omasta penkistä ja uusi kalenteri.

Vaaleanpunaista ja roosaa. Uusi kalenterikin sopii tämän päivän väreihin mahtavasti. Odotan kovasti ensiviikkoa, jolloin saan sen käyttöön. Olen löytänyt vaaleanpunaisen. Se on todella suloinen väri  ja pieni kiva pastelli piristys.

Pionit ovat taas pieni inspiraation ilmentymä. Miulla on nimittäin todella kova ikävä Kouvolan kotia. Pää on täynnä uusia sisustusideoita ja pikkujuttuja, joita haluan päästä toteuttamaan. Tällä hetkellä en kuitenkaan voi muuta kuin odottaa ja piristää vanhaa omaa huonettani kukkien avulla.

Tänään löydettiin äitin kanssa kirpparilta täydellinen yöpöytä, joka lähti sitten mukaani 15 eurolla. Hieman pöytä kaipaa pintaansa valkoista maalia ja sitten se on enemmän kuin täydellinen. Seuraava Kouvolan suunnan reissu onkin sitten toteutettava peräkärrin kanssa nimittän nurkissa odottaa myös pesukone. 

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Oon jonkin aikaa sun blogia seuraillut ja lueskellut, mutta en oo vaan ennen tätä saanu aikaseks kommentoida mitään. Nyt on kuitenkin pakko tulla kehumaan ja sanoa, että mä tykkään sun blogista tosi paljon! Sulla on upeita kuvia ja kivoja asuja ja myöskin postaustahti on juuri sopiva. Kiitos kivasta blogista :)

    VastaaPoista