Marianne


040814

2014/08/04

Monta pitkää päivää on takana ja vihdoin olen takaisin koneen ääressä. Huomenna kuitenkin suuntaan hieman rentoutumaan mökille, ei kuitenkaan huolta. Tarkoitus olisi sieltä hieman kirjoitella.

Palatkaamme kuitenkin vielä viimeviikkoon ja niihin Kalevan kisoihin. Osa onkin jo varmaan instagramista kuulumisia lueskellut, joten tulokset on tiedossa. Hyppäsin torstaina korkeuden karsinnassa sijan 13. Sijoitus on korkein, mihin olen Kalevan kisoissa yltänyt, joten siihen voin olla täysin tyytyväinen. Ainoa harmi, tulos jäi melko heikoksi myrskyisässä säässä, vain 165cm.

Kisa jätti kuitenkin hyvän maun suuhun. Tärkeintä itselleni on, että missään ei tuntunut ollenkaan kipuja. Kisan hyppääminen täysin kivuitta on vain jotain niin mahtavaa, niin monia ongelmia viimeaikoina on ollut. Vaikka tulos ei mikään mahtava ollut, niin yllättävän hyvä sijoitus jaksaa myös piristää. 

Viikon päästä kisaillaan sitten nuorten SM-kilpailut ja siellä on lupaa odottaa parempia korkeuksia. Nyt loppukaudesta vire alkaa löytyä! Hyppäsin tänään treeneissä parhaat harjoitushypyt koko kesälle. Palataan urheiluasioihin taas vähän ajan kuluttua.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Kenet saat aina kuvaamaan kisojasi? Tsemppiä seuraaviin sm-kilpailuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä saan äitin värvättyä kameran varteen, mutta kentällä pyörii joskus myös muita tuttuja yleisurheiluihmisiä, joten jokunen apukuvaaja löytyy äipän lisäks :D Kuvat yleensä aina otettu miun kameralla, johon oon laittanu asetukset valmiiks :)

      Poista