Marianne


160814

2014/08/16

Viikko sitten kisailtiin nuorten (u23) SM-kilpailut Seinäjoella. Myös minä olin paikan päällä kilpailemassa. Kuvat jäivät vähän unholaan ja jutun kirjoittaminen myös, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 

Miun kisa ei mennyt oikeastaan ollenkaan suunnitelmien mukaan. Jo verryttelyssä hypyt olivat todella heikkoja ja olin todella hermostunut ennen kilpailun alkua. Kisa taas oli todella tasapainoton. Muutama todella hyvä hyppy tuli, mutta loput oli enemmän tai vähemmmän epäonnistuneita ja outoja. En tiedä oliko syynä pitkä matka, joka veti hermoston tukkoon ennen kisaa, mutta mikään tekeminen ei ollu normaalia. Tulokseksi miulle jäi 167cm ja viides sija.

Kilpailukausi alkaa lähestyä loppuaan ja keskiviikkona olisi sitten kauden viimeinen koitos edessä. Toivotaan, että saataisiin tälle kesälle hyvä päätös ja yksi 170cm ylitys.

-Marianne

10 kommenttia:

 1. Tsemiä keskiviikolle!! Ootsie kyllä tikissä nainen! ;)

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Löysin nyt vasta blogisi ja tää on niiiin hyvä!
  Jatkahan samaan malliin :):)

  Terkuin,
  Nelli

  VastaaPoista
 3. mitenkä pitkä sä muuten oot, ku nää MM-tason hyppääjät on semmosia 2 metrisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon vaan 164cm pitkä, eli hieman lyhyt korkeushyppääjä :) pituuden ei kuitenkaan pidä antaa haitata,sillä maasta se pienikin ponnistaa :)

   Poista
 4. Hei, anteeksi kun tulen kyselemään hevos aiheista asiaa mutta mitä sille ihanaa ihanammalle Aino tammalle kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa kuulumisia kysellä :D Aino on nyt ollut vuoden muualla (liisattuna) ja synnyttänyt keväällä/kesällä ensimmäisen varsan. Myöhemmin syksyllä Aino kuulemma on tulossa takaisin kotiin :D

   Poista
  2. Voi vitsi, kiva kuulla tuollasia ihania varsa juttuja. Tuleeko varsakin teille?

   Poista
  3. Ei tule :) tää varsa jää omistajalle, jolle aino sen sai ja vaan aikku tulee takas meille.

   Poista