Marianne


190814

2014/08/19

Syksy tulee! Tai ainakin syksyinen pukeutuminen. Oon todella innoissani muutamista jutuista, joita olen jo kesän helteillä kaivannut. Ehkä tämä inspiraatiopostaus hieman avaa ajatuksiani.

Joka vuotiseen tapaan rakastan hetkeä, jolloin neuleet saa kaivaa esiin kaapin perukoilta. Olen aina ollut "neule-ihmisiä". Viime vuoden tapaan sytyn poolokauluksille. Neuleissa ja muussa pukeutumisessa tummat ja syvät värit ovat myös mieleen. Kesällä tulee yleensä pukeuduttua hieman värikkäämmin, joten pieni rauhoittuminen tekee hyvää. Samalla ihanat yksityiskohdat saavat enemmän huomiota ja kerrospukeutuminen tulee taas aiheelliseksi. 

Takkikausi pääsee myös vauhtiin ja nyt tänä syksynä olen ehdottomasti kahdenlaisten takkien himoitsija. Kevään jäljiltä erilaiset trenssit ja pitkät bleiserit ovat jääneet mieleen. Suorat ja rennot linjat ovat näissä ehdottomia vaatimuksia. Toinen syksyn ehdoton juttu on pörrötakit! Näitä olen kyttäillyt jo hieman pitempään ja löysinkin alennuksesta mustan yksilön 15 eurolla ja neulemaisen valkoisen 4 eurolla.

Onneksi kaapista löytyy jo paljon ihania asioita syksyksi. Torstaina olisi kuitenkin tarkoitus pyörähtää katsastamassa Helsingin tarjontaa, joten katsotaan mitä mukaan tarttuu.

-Marianne

2 kommenttia:

 1. ah. oon niin neule ihmisiä myös ! ostoslistalla keikkuu kaks ihanaa harmaata neuletta selectedistä, kannattaa käydä siellä ja COS:illa (ja jos lompakko riittää Filippa K:lle) kun käyt Helsingissä :) tosi kivoja neuleita oli tullu syksyks !

  2 keskimmäistä kuvaa ja ihan viimenen on lemppareita <3 ja Josefin Dahlbergilla on niin upea tyyli <3

  xx Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. COSsille on ihan pakko päästä pitkästä aikaa! Oon ehottomasti samaa mieltä Joefinin tyylistä :D

   Poista