Marianne


230814

2014/08/23

Aikataulut ovat olleet melkoisen tiiviitä alkuviikon jälkeen. Keskiviikkona kisasin kauden viimeisen kisan Hämeenlinnassa, torstai aamu alkoi Lahdesta ja päättyi Helsingin kautta Kouvolaan. Perjantaina junalla Joensuuhun ja ihanassa tyttöporukassa ilta pitkän kaavan mukaan aamuun asti. Nyt on aikaa istua ja hengähtää, joten palataan takaisin siihen keskiviikkoon.

Tähtikisat Hämeenlinnassa. Kauden viimeinen kisa ennen pientä taukoa. Jälkiviisaana koko kisa olisi kannattanut jättää välistä. Kuvat varmaan kertovat teille kelistä jotain. Lämpöä 10 asteen pintaan ja armoton kaatosade läpi kisan. Alotuskorkeus, 160cm meni viimeisellä yli ja jäi kisan ainoaksi ylitykseksi. 

Läpimärkänä, kylmissään ja väsyksissä päädyin kisan jälkeen ostamaan puoli kiloa karkkia. Tällä kaudella olen normaalia enemmän ylimenokauden (seuraavaan harjoituskauteen valmistava kausi, jolloin levätään ja tehdään jotain kevyttä liikuntaa omien fiiliksien mukaan, ilman suurempaa harjoitusohjelmaa) tarpeessa. Tämän kevään ja kesän ajan urheilu on maistunut enemmän ja vähemmän puurolta, joten nyt pieni irtiotto urheilijaelämästä on tarpeen. Jospa se motivaatio löytyisi taas sitä kautta.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvä välillä opetella kilpailemaan varmaan erilaisissa oloissa. Nauti nyt lomailusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on :D Harmittaa vaan suuresti, että kauden viimeinen kisa oli juurikin näin huono

      Poista