Marianne


240814

2014/08/24


Eilisen keskiviikko postauksesta siirrymme torstaihin, jonka teemana oli shoppailu. Ennen Helsinkiä käytiin kuitenkin nopsaan Espoossa hieman kamerajuttuja hoitamassa. Niistä kerron myöhemmin lisää.

Ostoslistalle oli edellisen illan nettiselauksen perusteella kaksi asiaa. Siistit mutta rennot kouluhousut ja harmaa neule. Kuvassa ylempänä olevat Zaran housut kolahtivat kovaa, joten niitä oli pakko lähteä metsästämään. Valitettavasti keskustassa ei ollut kokoja, joten koukattiin kotiin Itäkeskuksen Zaran kautta, josta oikea koko onneksi löytyi. Täydelliset housut kotiutettu.

Harmaa neule olikin hieman kinkkisempi. Ajan puutteen takia pyörähdin vain muutamissa paikoissa katsomassa. Tavoite oli kuitenkin löytää neule COSsilta, mutta niin ei valitettavasti käynyt. Kaikki olivat todella samantapaisia kuin vaalean harmaa kashmir neule, jonka olin ostanut alkukesästä. Kaipasin malliinkin hieman vaihtelua, joten lopulta päädyin Zaran pitkään villasekoite neuleeseen. Sivussa ja hihoissa olevat halkiot saivat minut ihastumaan todenteolla. Harmaa neule: check!

-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti