Marianne


080914

2014/09/08

Kouvolan Muodin Yö

Viime perjantaina Kouvolassa tapahtui jotain mieleistä. Sopivasti opiskelujen alkuun päästiin viettämään Muodin Yötä. Kyseistä tapahtumaa vietetään perinteisesti kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Tapahtuma alkoi illalla muotinäytöksellä kaupungintalon portailla. Muotinäytöksessä esiintyi yhteistyökumppaneita, kuten Lindex, Moda Pukimo ja Sokos. Kaupungintalon tapahtuma sisälsi kuitenkin paljon muukakin kuin muotia. Esityksiä nähtiin tanssin, musiikin ja muodin välillä.

Päätettiin jatkaa muotinäytöksestä toiseen, eli Moda Pukimon omaan näytökseen. Osa nähtiin jo kaupungintalolla, mutta nyt tiedossa oli kattavampi esitys sisätiloissa. 

Valitettavasti en oikein lämmennyt kummallekaan näytökselle. Olen melko varma, että tämä johtuu tapahtuman kohderyhmästä, joka oli noin 40-60 vuotiaat naiset. Vähän siinä naureskeltiin, että taidettiin olla nuorimmat katsojat noissa näytöksissä. Toivottavasti tulevaisuudessa nähtäisiin enemmän nuorille stailattuja asuja, sillä kivaa potentiaalia vaatteissa oli.

Muotinäytösten jälkeen suunnitelmissa oli kierrellä kaupungilla ja kartoittaa hieman kattavammin Kouvolan valikoimia. Mikä parasta, kaupat olivat auki ilta yhteentoista, joten kiirettäkään ei syntynyt.

Löysimme heti alkuun täydellisen sisutuskaupan, jonka olemassaolosta ei aikaisemmin ollut tietoa. Ihastuimme välittömästi tähän Design Kellariin, jossa myytiin skandinaavihenkisiä ja suomalaisia sisustustuotteita. Niin kaunista ja simppeliä! Joku kynttelikkö on kyllä pakko saada tälle syksylle! Myös erilaiset keittiöjutut pistivät positiivisesti silmään. En kuitenkaan raaskinut ostaa mitään.

Matka jatkui Sokkarille kauneusostoksille, josta suunnattiin vaatekaupoille. Mukavia löytöjä tuli tehtyä. Syystakin voitte katsastaa instagramista. Oma postaus ostoksista kuitenkin vielä tulossa.

-Marianne

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa kivalta, vaikka ikäryhmä ei tainukkaan olla ihan oikea :D Olispa täälläkin päin tollasia!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Siis MISSÄ Kouvolassa on Design Kellari? Oon asunu täällä vaikka kui kauan, mut nyt vasta kuulen ekaa kertaa semmosen olemassaolosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä pukimon "takana" kun on se sisustuskauppa dreams, niin siellä alakerrassa :)

   Poista
  2. Aaa, okei! Pitääpä käydä etsimässä kun tää työputki rauhottuu ja pääsee viettämään jonkunlaisia vapaapäiviäkin. Kiitos vinkistä! :)

   Poista