Marianne


140914

2014/09/14

 Älkää säikähtäkö suuresti näitä eläinkuvia! Tulin kertomaan teille hieman viikonlopustani, tai tarkemmin sanottuna lauantaista. Miulle oli järkätty pieni mukava ylläri, eli päiväreissu Korkeasaareen! Pakko sanoa, että olin todella innoissani. Harmiksi vain kameran paras linssi jäi Kouvolan kotiin, sillä en tietänyt reissusta etukäteen. Onneksi kamera tuli kuitenkin mukaan.

Päivän kruunasi hyvä sää, omat eväät ja kesän viimeiset jätskit. Odotin eniten kissojen näkemistä, mutta kaikki kisut olivat päiväunilla ja nähtiinkin vain korvia ja häntiä. Kaikista hurjin juttu paljastui kuitenkin tiikereiden tarhasta. Lasin vieressä oli nimittäin suuri ja verinen hirven pää! Ruuaksihan se oli sinne tarkoitettu, mutta vähän vanhemmat siinä kiemurtelivat lasten kysyessä "mikä toi on?"

Muita lemppareita kissojen lisäksi oli trooppinen talo, josta löytyi käärmeitä ja liskoja. Myös jonkin sortin minikrokotiili, josta en valittevasti saanut kuvaa... 

Aivan huippu päivä kuitenkin vietettiin ja meinattiin uudestaankin mennä. Ehkä talvella, niin saisi hieman erilaisia kuvia.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Millä linssillä nää kuvat on otettu? On meinaan todella hyviä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat Nikonin 50mm f1,8 lla nappailtu :D Kiitos :D

      Poista