Marianne


150914

2014/09/15

Muodin yön ostokset

Kertoilinkin jo aikaisemmin, että jotain uutta ostin reilun viikon takaisesta tapahtumasta. Sokkarin kauneusosastolta mukaan lähti ihania värejä huuliin. En ole mikään suuri huulipunien ystävä, joten tykkään käyttää enemmän pelkkää rajauskynää. Olin hukannut vanhan kirkkaanpunaisen, joten uusi löytyikin tilalle. Punaisen kaveriksi löytyikin sitten huulikiiltokynä, joka oli miulle uusi mukava tuttavuus.  Huulikiilto ihmisenä tuo kynä vaikuttikin oikein kätevältä. Viikon aikana olen käyttänyt tätä aika paljon. Tuo kivaa ilmettä meikkiin, sillä vaalea pinkki on aika raikas.

Meikkijuttujen lisäksi löysin vahingossa syystakin. Ihanuus tuli vastaan Vilassa. Sovittelin ja mallailin, mutta en ostanut. Kävin sitten seuraavana päivänä ostamassa, sillä sen verran kovasti jäi mieltä kaivamaan. Nyt vain odottamaan viileneviä kelejä.

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Onko tuo Vilan takki uutuus? :----D Mietin vain, että löytysiköhän tuota Joensuusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on sama kun siinä ig kuvassa. Ostettu Kouvolan Pukimosta, jossa myydään Vilan vaatteita. En tiedä tuleeko mihin liikkeisiin myyntiin kun tuolla vähän eri valikoima. Mutta siis on tän syksyn mallistosta, joten pitäisi jostain löytyä :D

   Poista
  2. Niinpäs onkin, ups :------D Sen takia kyselen, kun yritin etsiä tuota monesta nettikaupasta, myös Vilan omilta sivuilta ja mistään ei tunnu löytyvän!

   Poista
  3. voih, toivottavasti jostain löytyy!

   Poista