Marianne


150914

2014/09/15


Maanantain inspiraationa on toiminut harmaa. Koulussa päällä kokoharmaa asu, jossa viihdyin todella kivasti. Värimaailmaa korostivat vielä hopeat korvikset ja rannekorut. Sain myös huomiseen asuun inspiraation tästä samasta väristä. Huomisen asusta tulossa sitten kuvia blogiin!

Piirustuksen ja maalauksen tunnilla eksyttiin puhumaan kaveriporukalla väreistä ja siitä, mikä väri kenestäkin henkilöstä tulee mieleen. Arvatenkin mun kohdalle sattui harmaa ja valkoinen. Liekkö siis alitajunnan tuotosta tämäkin postaus.

Vaikka harmaata pidetään hieman ankeana värinä, koen sen itse rauhallisena ja arkisena. En mitenkään masentavana. Tämä päivä on ollut juurikin aika arkinen. Päivä koulussa ja ilta vapaata. Kävin lenkillä ja löhöilin sängyllä. Nyt syvennyn "Luovan prosessin tunteisiin" (kirjaan). 

Olen kovasti miettinyt näiden inspiraatiopostauksien asemaa blogissa. Minusta on kiva jakaa inspiroivia kuvia, mutta ovatko nämä sitten tälläisiä hieman turhia täytepostauksia? Kiinnostaako nämä teitä? Jonkinlaisia ideoita kaivataan! Olisiko siis kiva että kirjoittelisin vaikka yhden inspispostauksen viikolle, esim "monday moodboard" ?

-Marianne

10 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään moodboardeja katsella, niistä saa juurikin sitä inspiraatiota itselleen! Varsinkin jonkun toisen tekemästä saattaa saada yllättäviä ideoita :--) ps mäkin tykkään harmaasta! Sellainen turvaväri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, näitä tulossa jatkossakin lisää :) harmaa <3

   Poista
 2. inspiraatiopostaukset on kivoja, ne kiinnostaa aina! :) lisää vaan, aina kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 3. Inspispostaukset on kivoja ja nimensä mukaan inspiroivia. :--D Voisitko muuten tehdä mydayn kuvina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :D voisinhan sellaisen koittaa lähiaikoina kuvailla, kiitos ideasta :D

   Poista
 4. Omalla kohdallani kaikenlaiset postaukset on tervetulleita! Eli tämän postauksen kaltaiset inspispostaukset myös kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista