Marianne


170914

2014/09/17

takki - BikBok | paita - kirppis | housut - Vila | laukku - H&M | kengät - Seppälä | koru - GinaTricot

Arkista ja helppoa pukeutumista. Tai ainakin koen sen niin, sillä vaatteet ovat löysiä. Löysät vaatteet taas ovat minulle sopiva määritelmä helposta ja mukavasta pukeutumisesta. Löytyy löysä valkoinen t-paita, collarit ja kylpytakki-mallinen pitkä bleiseri.

Collarit ovat vallanneet vaatekaappini. Muutenkin kaikki hieman löysemmät housut ovat vieneet sydämeni. Eilen vaatekaappia siivoilleissa havahduin, että omistan vain yhdet farkut ja nekin ovat mustat pillit. En tiedä onko tämä hyvä vai huono asia.

Nyt syksyllä olen viihtynyt collarit jalassa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Syynä saattaa olla mukavuus, mutta toisaalta olen hieman ihastunut housujen tekstuureihin. Nämäkin ovat pohjaltaan tumman harmaat, joista löytyy vaaleaa "nukkaa". 

Välillä koen, että väljemmät housut tuovat asuun enemmän ilmettä ja persoonallisuutta. Esimerkiksi nyt tämän asun kohdalla. Kuvitellaan collareiden tilalle aivan tavalliset mustat tiukat housut. Toimiiko? Hmmm, mahdollisesti, mutta mielestäni saattaisi jäädä hieman vaisuksi. En toki ole heittämässä vähäisiä tiukkoja housujani pois. En voisi elää ilman niitä! Niiden aika tulee taas.

Tai sitten, ehkä kaikki tämä on vain ilmiötä nimeltä normcore, joka on vallannut alitajuntamme. Collareissa sekä pehmeissä ja löysissä housuissa on vain se mukavuus. Voidaan olla tyylikkäitä ja samalla tuntea olomme mukavaksi. Voiko se olla näin helppoa? Vaikea sanoa. Tällä hetkellä olen vain tyytyväinen siihen, että housut ovat mukavat päällä ja tunnen oloni tyylikkääksi. Se riittää.

Onko kenenkään muun housupino vaatekaapissa muuttunut viime aikoina radikaalisti?

-Marianne

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! :) Sattumalta sen jotenkin löysin, ja postauksiasi nyt selattuani taidan jäädä lukijaksesi! :) Erityisesti katson asukuvistasi tarkasti, että mitkä vaatteet ja asusteet olet löytänyt kirppikseltä. Itse olen nimittäin kovasti kierrellyt viime aikoina kirppiksiä ja löytänyt ihania vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan :D Kirpparijuttuja tulee jatkossakin esiintymään asuissa, joten silmät tarkkana :)

   Poista
 2. Itsehän ostin tossa viime viikolla collarit ihan vaan työmatkahousuiksi, mutta jotenkin olen päätynyt niiden kanssa jo vähän muuallekin. Ihan liian mukavat jalassa, mutta silti hyvin istuvat ja tyylikkäät kun pukee yläosaksi jotain muuta kuin hupparin.

  Pitää skarppaa, etten jumahda niihin täysin. Hameet ja mekot on kuitenkin enemmän mulla se tämän syksyn juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Collarithan menee vaikka kuinka muodollisissa tilaisuuksissa, mikäli malli on siisti ja muu pukeutuminen sekä laittautuminen asianmukaista :D

   Poista