Marianne


230914

2014/09/23

Ensimmäisen kauneuspostauksen kirjoittaminen on ollut mulle mahdotonta. Olen ottanut kamalasti kuvia, muokannu pariin kertaa, mutten ole ollut tyytyväinen. Jotenkin hassua lähteä esittelemään omaan naamaa lähikuvien muodossa. Oon selannut tuhottoman määrän kauneusblogeja ja hakenut inspiraatiota.

Olen kirjoitellut blogiini muutaman kerran hieman meikkirutiineistani ja iho-ongelmistani. Syksyllä 2012 kerroin hieman tarkemmin erittäin kipeästä atooppisesta ihostani, joka on ohjaillut meikkaustani aina. Postauksen pääsee lukemaan stä. Uskon palaavani atooppiseenihoon vielä muutaman kerran, mahdollisesti kirjoitella siitä oman postauksen, sillä todella moni kärsii varmasti samasta ongelmasta. Nyt, kylmien kelien ja talven lähestyessä omassa ihossa on näkynyt jo ensimmäisiä ärtymisen merkkejä. 

Palataan kuitenkin takaisin tähän postaukseen, jonka tarkoitus on esitellä miun arkimeikki (tai perusmeikki) ja tuotteet, joita käytän. Kuvat on napattu viime viikolla yhden koulupäivän jälkeen.

Loppupeleissä tuotteiden määrä ei  päätä huimaa. Toisaalta, hyvä niin. Meikki on melko nopea tehdä ja aamusin miulla menee siihen noin 10min. 

Kaiken meikin alle laitan kosteutukseksi lääkärin määräämää lääkerasvaa, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Olen käyttänyt kyseistä rasvaa (Hyderm) monien vuosien ajan, sillä se on ollut ainoa toimiva vaihtoehto. Meikkivoiteiden suhteen olen vannoutunut Lumenen käyttäjä. Muitakin on toki testattu, mutta normaali rutiineista poikkeaminen on melkein aina johtanut ihon ärtymiseen. Tällä hetkellä käytössä Lumenen mineraali meikkivoide ja Lumenen CC-voide. Rusketuksen kadotessa sotken näitä molempia ja siirryn vähitellen vaaleampaan CC-voiteeseen. Jotta meikki kestää hyvänä kokonaisen päivän, sutaisen hieman puuteria päälle. Tässäkin luotan Lumeneen ja CC-tuotesarjaan.

Pohjan jälkeen harjaan kulmat ja sudin todella vähän kulmakynää (IsaDora). Omistan todella tummat ja vahvat kulmat, joten kulmakynä on vain pieni silaus. Tummien ja vahvojen kulmien lisäksi olen perinyt ihanat tummat ja tuuheat ripset, jotka ovatkin meikkini kulmakivi. Niitä korostaakseni laitan hieman eyelineriä (IsaDora) silmäkulmaan ja harjaan reilusti ripsiväriä. Luottoripsivärikseni olen valinnut IsaDoran Big Bold Mascaran, joka tuo ihanasti tuuheutta.

Tälläinen on siis normaali arkimeikkini. Satunnaisesti olen innostunut kokeilemaan erilaisia luomivärejä ja huulupunia. Niistä mahdollisesti lisää jatkossa!

Mitäs piditte ekasta kauneuspostauksesta? Ja olisiko teillä jotain toiveita jatkoa varten?

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Käännätkö sä noita sun hiusten latvoja sisäänpäin suoristusraudalla vai meneekö ne noin ihanasti luonnostaan? Terveisin saman pituisten hiusten omistajat ja joudun samaan lookkiin aina käyttämään suoristusrautaa muotoiluun, voihan latvat kun kärsivät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noita valitettasti joutuu suoristusraudalla aika paljon käsittelemään, ei siis ole luonnostaan tuollaiset. Omat hiuksenikin ovat melko huonokuntoiset, mutta rakastan hiustan laittamista ja muotoilua, joten en osaisi kuvitella raudattomuutta vaihtoehdoksi.

      Poista