Marianne


290914

2014/09/29

Yksi Joensuun viikonlopun kohokohdista oli Sokoksen järjestämä trendi-ilta Joensuulaisille bloggajille. Tapahtuma, jota oli odotettu jo kesän alusta saakka. Ennen iltaa meidän facebook ryhmässä oli noin kymmenkunta bloggaajaa, mutta paikanpäältä löytyi ilahduttavan paljon enemmän ihmisiä! Ihanaa! Joensuusta siis löytyy uskomattoman paljon enemmän bloggaaja potentiaalia mitä olen ajatellut. Vink vink, osaisiko Kouvolakin yllättää?

Vietimme iltaa Bepop Streetissä, jossa meille esiteltiin tämän hetken kuumimpia vaate- ja kauneustrendejä. Tarjolla oli myös herkullista juotavaa. Tapahtuma oli mukavan vapaamuotoinen ja sen aikana pääsi myös halutessaan käymään kynsien laitossa ja kampaajan pakeilla. Itse kävin molemmissa. Kynsiin loihdittiin tumma syyslakkaus ja hiuksiin uudet ilmavat kiharat. Kampaajan kanssa juteltiin myös hiusten kestokiharruksesta, jota olenkin nyt vakavasti harkinnut. Mikäli siihen päädyn, kerron kyllä asiasta lisää blogin puolella.

Ilta oli kaikin puolin todella mukana ja aika meni kuin siivillä. Valitettavasti hieman ahtaat tilat esti kaikkiin tutustumista. Miulta meni myös suurin osa muotijutuista ohi istuessani kynsienlaitossa. Onneksi syystrendit tuntuvat olevan hallussa edes jollain tavalla. Kauneustrendeistä olisi ollut kiva kuulla hieman enemmän.

Kiitos siis kaikkille mukana olleille. Ja erittäin suuri kiitos Sokkarille, joka tämän ihanan illan järjesti!

-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti