Marianne


101014

2014/10/10

paita - Cubus
hame - H&M
kengät - H&M
korvakorut - kirppis
sormus - Glitter
Näiden asukuvien eteen sai hieman palella. Käytiin tiistaina kuvaamassa hieman ennen auringonlaskua, jotta saatiin ruskaan vielä lisätehosteita. Kylmä tuuli teki säästä aika vilposen, etenkin noissa vaateissa. Ja mikä pahinta, nythän ne kelit alkaakin vasta muuttua kylmemmiksi.

Asu oli ihanan simppeli. Hame on tämän hetken lemppareita. Helman pituuskin on juuri sopiva, joten siinä on myös helpompi pyöräillä kouluun. Seuraavaksi ajattelin yhdistää sen harmaaseen neuleeseen.

Olen koittanut ahkeroitua asukuvien ottamisten kanssa ja omasta mielestäni olen onnistunut siinä ihan hyvin. Kuitenkin blogin sisältö on muuttunut melko yksipuoleiseksi pelkkien asukuvien ja satunnaisten kynsikuvien ottaessa vallan. Kirjoittelin vähän aikaan sitten my day -postauksen, josta sain paljon kivaa palautetta. Kyseinen postaus oli lukijalta tullut ehdotus. Siksipä ajattelin kysyä, löytyisikö teiltä muita hyviä ehdotuksia? Kaipaisiko blogin sisältö jatkossa hieman monipuolisuutta, vai kelpaako nykyiset postaukset hyvin?

-Marianne

14 kommenttia:

 1. Vähän monipuolisempaa voisi olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaks pitää vaan hieman miettii mitä tämä monipuolisuus olis :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tykästyin tuohon hameeseen todella paljon :-)

  VastaaPoista
 3. Sun ruokavaliosta ja liikuntarutiineista ois kiva kuulla enemmän! Tai sitten jos vaikka voisit koota kuvia itsestäs menneiden vuosien varrelta? :--) tai sellasen musiikkipostauksen, johon linkität sun lempibiisejä atm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenijutuista voisin kyllä kirjotella lisää! Ruokailusta (jälleen kerran) joudun sanomaan, että en oikeen osaa kertoa mitään....
   Menneiden vuosien kuvat! Mahtava idea!

   Poista
 4. Sun kuvia on niin ihanaa aina katsella! ihailen sun lyömätöntä tyylitajua :-)

  VastaaPoista
 5. Sun koulusta ois kiva kuulla vähän lisää. Että millaisia hommia päivittäin teette. Ja myös tosta kotikaupungistas voisit tehdä juttua, itse en ainakaan oo koskaan käyny Kouvolassa, enkä kyllä Joensuussakaan :D
  Ja myös joku videopostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulusta miun olisi kyllä pitänyt hieman enemmän kirjoitella, mutta aihe on unohtunut! Hyvä, että muistutit asiasta! Kotikaupungeista vaikea kertoa, siellä Joensuussa olen todella vähän ja Kouvolasta en taas tiedä mitään. Voisin kuitenkin koittaa kertoilla aina jotain satunnaisia juttuja kun tulee ajankohtaiseksi. Esim vaikka vihjauksia ja vinkkejä!

   Poista
 6. Hei! Kokeilin jo aiemmin jättää kommentin, mutta ei tainnut lähteä eteenpäin.. Pahoittelut siis jos saat kommenttini toistamiseen, mutta pakko yrittää vielä uudestaan! :)

  Blogisi on kivaa luettavaa ja kuvat ovat hyvälaatuisia, niitä on siis mukava katsella! Ideana heitän ja sellaista postausta ehdotan, jossa olisit koonnut yhden vaatekappaleen (esim hameen/housujen/puseron) ympärille vaikkapa kolme erilaista asukokonaisuutta. Voisivat olla vaikka värimaailmaltaan ja tyyliltäänkin toisistaan poikkeavat kokonaisuudet. Mukava olisi nähdä, millaisia ideoita keksit. Tyylisi ja makusi kun vaikuttaa varsin mainiolta! :)

  Ja niistä kirpparilöydöistä on hirmu kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole perille tullut, mutta kiva että uudestaan tulit sen kirjoittelemaan :D Tälläisiä postauksia voisin ehdottomasti koittaa tehdä! Huippu idea siis!
   Kirpparijuttuja tulee lisää :D

   Poista