Marianne


201014

2014/10/20

neule - GinaTricot
shortsihame - H&M
kengät - H&M
Yksinkertaisuus (ja yksivärisyys) on jotain niin ihanaa! Tämä asu sujahti niskaan kun käytiin viikonloppuna syömässä. Lämmin ja paksu pooloneule tuo mukavasti kontrastia nahkaiseen alaosaan ja ohuisiin sukkahousuihin. Olisi kyllä pitänyt pakata hieman paksummat sukkikset myös mukaan, sillä täällä on parhaillaan ollut -12 astetta pakkasta ja lunta löytyy maasta! Mikäli Kouvola ei yllätä, niin nämä ovat viimeiset syksyiset asukuvat.
 
Olen ihminen, joka palvoo pooloneuleita! Tämä yksilö päällä on juurikin täydellinen. Sopivan paksu, mutta kuitenkin tarpeeksi tiukka. Ostin jopa poolokauluksisen treenipaidan kirpparilta viimepäivinä! Tämä siis tarkoittaa sitä, että satunnaiset kirppariostokset ovat vaatteidenostolakossa sallittuja. Kierrätysostokset ovat siis ainoita joita saan satunnaisesti tehdä, eikä normaalihintaisia tuotteita saa ostaa. Sääntöjen kiertämistä, hmm ehkä hieman.

-Marianne

2 kommenttia:

  1. Vihdoin pääsin tutustumaan joensuulaisten bloggaajien blogeihin ja jäin tietysti heti koukkuun blogiisi :D Aivan ihana asu ja ensimmäinen, mikä tuli mieleen oli, että toivottavasti et paleltunut! Tosin kauneuden eteen täytyy aina välillä vähän kärsiä ;)

    VastaaPoista