Marianne


231014

2014/10/23

paita - kirppis
housut - H&M
laukku - H&M
kengät - Seppälä
Tuplasininen kiehtoo! Ja kiehtoo muuten paljon. 

Tämä asu on ollut mielessä jo moneen otteeseen. Ei ole vain päätynyt päälle asti. Askelta rennompi toimistolook sopikin hyvin eiliseen työpäivään. 

Siniset housut ovat odottaneet kaapissa turhankin pitkään. Miulla oli kuitenkin jonkin sortin sinisten housujen kammo, joten siksi näitä ei ole päällä näkynyt. Miulle syvän sinisestä tulee aina vain mieleen farkut. Ja juuri tälläkään hetkellä kaapissani ei ole ainoitakaan sinisiä farkkuja. Ei vaaleita, ei tummia. Miksikö? Koska en vain tunne oloani kotoisaksi niissä.

-Mariane

4 kommenttia:

 1. Mulla oli pitkään 'farkkukammo' ja käytinkin paljon tollaisia pukuhousuja tms. mutta nyt musta on kuoriutunut kunnon farkkutyttö! Oon ostanut tänä vuonna farkkuja enemmän kun varmaan viimeisenä viitenä vuotena yhteensä ja jotenkin tuntuu että hyviä farkkuja tulee vastaan koko ajan! Oon nyt erityisen ihastunut löysiin boyfriendeihin ja mommy mallisiin farkkuihin, minkä takia ne ei sit purista tai tunnu epämukavilta ja samalla on vähän jotenkin spessummat kuin perus tumman/vaaleen siniset farkut (niitä käytän tosi harvoin enää) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kohtalon tovereita! Oon jo monen monta vuotta ihastellu boyfriend farkkuja, mutta en ole löytänyt itselleni sopivaa mallia oikein mistää.... Mommy farkut taas on tällä hetkellä ruennu houkuttelee, joten katsotaan miten käy :)

   Poista
 2. En voi uskoo, että Joensuussa on noin lumista! Tuntuu ku eläisin kuukauden jäljessä sään puolesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä vaan on! Onneks pääsen kohta itsekin "etelään" :D

   Poista